Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blashe
aktív tag
Én nem tudom, hogy itt ki milyen játékkal játszik és hogy hogy tudja ezt élvezni egyáltalán. Olyan irányíthatatlan fos lagg tenger az egész, hogy az vmi hihetetlen. Két WL meccset kezdtem el, de mind a kettőnél angolosan távoztam a félidőben, mert konkrétan, nem hogy kapura nem lőttem, de hármat nem tudtam passzolni. Senki nem veszi észre egyébként, hogy hiába gyűjt/gyűjtünk Ronaldo-ra vagy akár Puskásra, nem lesz jobb a teljesítményünk ?! Senki ?! Semmi értelme addig amíg úgy mozognak a játékosok mint az 52-es bronz játékosok hála a szervereknek. Én nem értem, hogy ezt meddig lehet így csinálni és elfogadni a részünkről. Teljesen érthetetlen számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konteó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Látásjavító szemműtét
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Edox Grand Ocean Automatic Chronograph, dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest