Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Add el most. Kapusokról van szó amiknek sosem megy fel az ára. Tavaly TOTY Alissont a legjobbkor adtam el 490-be mert onnantól meredeken csökkent. A toty kapusok meg minden évben hulladékok. Ha vársz befog esni az ára.
#9992Kristof_94
Nem jó camba
cmben is gólerős lesz de én nem szólok bele, hogy hol akarod játszatni.9-2 a wl eddig. A 2 vereség fele-fele arányban az enyém meg ea hibája
Tizit lőni még mindig én nem tudok, de az, hogy letámadásnál direkt rosszak a passzok az meg az íé sara.
A cr-ribery-neymar tengely nagyon jól működik hálistennek

A maradék 20 meccsre meg jön headliners Diego Carlos(4 weak miatt megtetszett) aztán meglátjuk milyen lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
cmben is gólerős lesz de én nem szólok bele, hogy hol akarod játszatni.