Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Addig jutottam, hogy új GamerTag kellene PS4en hogy új ea accounttal tudjak játszani (xboxon nem így volt. Hagyjuk).
Szóval szenvedek ezzel. Zsír új accountnak számolja, market és webapp nélkül. Azt írja vegyem meg a teljes játékot hogy webappot elérhessem.
Az augusztus/szeptemberi Fifa20as idő amit beletettem kvázi semmit se ért, nem vették számításba. EA Access trial alaltt meg nem kaphatok webapp elérést.
Úgyhogy most vagy megveszem azonnal és lesz marketem, vagy hagyok mindenkinek még nagyobb előnyt, és majd később eredek a nyomotokba :).Nekem amúgy tetszik eddig, jobb mint a 20as széria, de ez is a sprintről fog szólni, ahogy fejlődnek a csapatok majd.
Tetszenek a blokkolt lövések, nem megy át végre a játékosokon a labda.
----------------
Kristóf látom már kimaxolta a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Sweet.tv - internetes TV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest