- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Addig jutottam, hogy új GamerTag kellene PS4en hogy új ea accounttal tudjak játszani (xboxon nem így volt. Hagyjuk).
Szóval szenvedek ezzel. Zsír új accountnak számolja, market és webapp nélkül. Azt írja vegyem meg a teljes játékot hogy webappot elérhessem.
Az augusztus/szeptemberi Fifa20as idő amit beletettem kvázi semmit se ért, nem vették számításba. EA Access trial alaltt meg nem kaphatok webapp elérést.
Úgyhogy most vagy megveszem azonnal és lesz marketem, vagy hagyok mindenkinek még nagyobb előnyt, és majd később eredek a nyomotokba :).Nekem amúgy tetszik eddig, jobb mint a 20as széria, de ez is a sprintről fog szólni, ahogy fejlődnek a csapatok majd.
Tetszenek a blokkolt lövések, nem megy át végre a játékosokon a labda.
----------------
Kristóf látom már kimaxolta a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- JVC RX 550
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest