Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
thEndeR
üzenetére
Nehéz ügy. Tavaly velem ugyanez volt, ritkán kaptam ki nagyon, általában szoros meccsek voltak, de azok jó részén alulmaradtam. Idénre úgy érzem fejlődött a játékom, ha érzem, hogy az ellenfél gyengébb játékos, akkor hátrányban is higgadt tudok maradni, mert tudom, hogy megfordítom. Plusz az új kontroller is nagyot dobott a dolgon (Kristóf intensifies
). Szar csapattal nem könnyű tolni, ezt pontosan tudom, de ne engedd, hogy befolyásoljon az, ha a másiknak 10x annyit ér, mert akkor már előre elengedted a meccset. Vertem meg most is nem 1 nem 2 godlike teamet. Ha nagyon nem megy, próbálj ki új taktikát, nézz Youtube-on vagy Reddit-en, hátha megtalálod a neked valót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Szar csapattal nem könnyű tolni, ezt pontosan tudom, de ne engedd, hogy befolyásoljon az, ha a másiknak 10x annyit ér, mert akkor már előre elengedted a meccset. Vertem meg most is nem 1 nem 2 godlike teamet. Ha nagyon nem megy, próbálj ki új taktikát, nézz Youtube-on vagy Reddit-en, hátha megtalálod a neked valót.