- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
thEndeR
üzenetére
Nehéz ügy. Tavaly velem ugyanez volt, ritkán kaptam ki nagyon, általában szoros meccsek voltak, de azok jó részén alulmaradtam. Idénre úgy érzem fejlődött a játékom, ha érzem, hogy az ellenfél gyengébb játékos, akkor hátrányban is higgadt tudok maradni, mert tudom, hogy megfordítom. Plusz az új kontroller is nagyot dobott a dolgon (Kristóf intensifies
). Szar csapattal nem könnyű tolni, ezt pontosan tudom, de ne engedd, hogy befolyásoljon az, ha a másiknak 10x annyit ér, mert akkor már előre elengedted a meccset. Vertem meg most is nem 1 nem 2 godlike teamet. Ha nagyon nem megy, próbálj ki új taktikát, nézz Youtube-on vagy Reddit-en, hátha megtalálod a neked valót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Szar csapattal nem könnyű tolni, ezt pontosan tudom, de ne engedd, hogy befolyásoljon az, ha a másiknak 10x annyit ér, mert akkor már előre elengedted a meccset. Vertem meg most is nem 1 nem 2 godlike teamet. Ha nagyon nem megy, próbálj ki új taktikát, nézz Youtube-on vagy Reddit-en, hátha megtalálod a neked valót.