Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thEndeR
aktív tag
Olvasgatom itt a kommenteket a WL el kapcsolatban, csak en vagyok ilyen szerencsetlen? Ez a masodik alkalom, hogy beneveztem 4/4 el kezdtem el a hetveget, most 4/11ben allok. Minden meccsem szoros, ha vezetek akkor is kikapok ha forditok akkor is, kb. a 40. Percig minden rendben van az osszes meccsen, aztan onnantol kezdve kapura lovesem sincs max ha tudok kontrazni es akkor is mindent kihagynak a jatekosaim. A masik dolog az, hogy olyan csapatok jonnek szembe, hogy 1 jatekos tobbet er mint nekem az osszes 15 meccs alatt 2 gyengebb csapattal talalkoztam. Nem vagyok egy nagy jatekos, DR-ben 5. osztalyban vagyok, de azert erdekes, hogy kb senkit nem birok a WLben megverni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest