- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madzag cf
újonc
Hétvégén megcsináltam Rijkaardhoz a swapokat, mostanra már gyakorlatilag hányok a fifától és nagyon unom. Kereskedni se kedvem, se energiám, de szerencsére volt vagy 2-3 közepesen jó (1-200 ezerért eladható) nyitásom ősztől, így a csapat már majdnem kész. Sokat segítettetek abban, hogy fejlesszem a gárdát, most így néz ki.

Az edző miatt mindenki 10-es, csak szegény Mané 7 chem.
Merre menjek tovább? (Serlinget mindenki szidja, de nekem nagyon bejön a stílusomhoz. Hierro szintén, nálam ezerszer stabilabb, mint VVD.)
Egyedül Sterlingből vennék egy UCL Final vagy milyen kártyát, más nagyon jól szolgál. Ha szopat a játék, úgyis kb mindegy, kik vannak a csapatodban.
Szóval LM-be nézzek inkább valakit vagy Mane vissza a csatársorból és helyette valaki?
Bármi egyéb javaslat?Ps4-en tolom, kezdőből Suker, KdB, Salah, Van Dijk, Sterling eladható, meg a pad kb. fele. Nincs csak vagy 150 ezer coinom, de kb ugyanannyit mellé tudnék eladásokból adogatni a klubból. Alapból csak DR-t meg weekend ligát játszom, de néha még az is sok. Értelmesebb sbc-ket, amire azt mondjátok, tipikusan a klubból megcsinálom.
WL gold 1-3 között liftezek, DR 3-5 között, de sallangmentes játékra kényszerít rá ez a foshalmaz, cselezni már nem is nagyon merek
Igaz, nem is nagyon tudok, pedig vagy 98 óta fifázok, de lassan vége, mert ez több kín, mint öröm... 
Bocs, ha hosszú voltam, de tényleg nem tudom, mi legyen a csapattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -35% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bármi egyéb javaslat?
Igaz, nem is nagyon tudok, pedig vagy 98 óta fifázok, de lassan vége, mert ez több kín, mint öröm...