Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madzag cf
újonc
válasz
Tubi1976
üzenetére
Szerintem is mindenhol van ilyen, ezeket engedd el fejben, ilyenkor játssz a legnagyobb lelki nyugalommal
Nem értem az ilyen idegesítően játszó meg a végén labdatartó, meg sorolhatnám, milyen embereket, de magamban ilyenkor mindig azt mondom, valószínűleg nem teljesen normális az ellen, legyen az a legnagyobb boldogsága. Ez eredménytől függetlenül nyugtat
-
madzag cf
újonc
Köszönöm a tippeket srácok
gjoe: Kane-t tuti imádnám, ha lenne rá cash, nagyon szerettem vele játszani, de szerencsére megtaláltam ezt a fórumot és megerősítettétek, hogy alapból lassú, viszont az az extra, gyors lapja nagyon kemény lehet.
Nandinagy: az alap Bruno KdB cseréje, amúgy tényleg mindig jó, de a többin is elgondolkodom, mert egyszer már segítettél, akkor is igazad lett
Aguinaga: Suker nálam zseniális, de ez lehet, hogy szubjektív, mert hatalmas kedvencem volt aktív játékos korában, aztán így máshogy néz rá az ember. A legtalálóbb az, hogy 10/7-szer hihetetlen gólokat rúg, erős, gyors, pontos, de a maradék 3 alkalommal a kihagyhatatlant is kihagyja. Nálam nagyon termel, őrület gólátlaga van. Pedig leginkább csak a 4+ WF, ballábas csatárokat keresve futottam bele, igaz, a nosztalgiafaktor miatt többet szántam rá, mint egy sima, hasonló játékos ára, de nálam tényleg nagy game changer. Most amúgy Rijkaard is, nagy Milan fan voltam még az idejében, azért startoltam rá, de hatalmas a pályán is, úgyhogy nem bántam meg. -
madzag cf
újonc
Hétvégén megcsináltam Rijkaardhoz a swapokat, mostanra már gyakorlatilag hányok a fifától és nagyon unom. Kereskedni se kedvem, se energiám, de szerencsére volt vagy 2-3 közepesen jó (1-200 ezerért eladható) nyitásom ősztől, így a csapat már majdnem kész. Sokat segítettetek abban, hogy fejlesszem a gárdát, most így néz ki.

Az edző miatt mindenki 10-es, csak szegény Mané 7 chem.
Merre menjek tovább? (Serlinget mindenki szidja, de nekem nagyon bejön a stílusomhoz. Hierro szintén, nálam ezerszer stabilabb, mint VVD.)
Egyedül Sterlingből vennék egy UCL Final vagy milyen kártyát, más nagyon jól szolgál. Ha szopat a játék, úgyis kb mindegy, kik vannak a csapatodban.
Szóval LM-be nézzek inkább valakit vagy Mane vissza a csatársorból és helyette valaki?
Bármi egyéb javaslat?Ps4-en tolom, kezdőből Suker, KdB, Salah, Van Dijk, Sterling eladható, meg a pad kb. fele. Nincs csak vagy 150 ezer coinom, de kb ugyanannyit mellé tudnék eladásokból adogatni a klubból. Alapból csak DR-t meg weekend ligát játszom, de néha még az is sok. Értelmesebb sbc-ket, amire azt mondjátok, tipikusan a klubból megcsinálom.
WL gold 1-3 között liftezek, DR 3-5 között, de sallangmentes játékra kényszerít rá ez a foshalmaz, cselezni már nem is nagyon merek
Igaz, nem is nagyon tudok, pedig vagy 98 óta fifázok, de lassan vége, mert ez több kín, mint öröm... 
Bocs, ha hosszú voltam, de tényleg nem tudom, mi legyen a csapattal.
-
madzag cf
újonc
Sziasztok, segítsetek már légyszi. Csak kedvtelésből játszok, nem kereskedek, nem nagyon vágom a csapatépítést, meg hogy ki az, aki tényleg jó, ki az, aki nem. Egy ideje olvaslak titeket, az alapján meg merem kérdezni, hogy ezen a csapaton hogy érdemes szerintetel változtatni? Kit célozzak meg esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem értem az ilyen idegesítően játszó meg a végén labdatartó, meg sorolhatnám, milyen embereket, de magamban ilyenkor mindig azt mondom, valószínűleg nem teljesen normális az ellen, legyen az a legnagyobb boldogsága. Ez eredménytől függetlenül nyugtat
Bármi egyéb javaslat?
Igaz, nem is nagyon tudok, pedig vagy 98 óta fifázok, de lassan vége, mert ez több kín, mint öröm...