Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Most erre mit mondjak...
A hétvégén nem volt időm játszani szóval most ültem le.9-1-be vagyok de hát komolyan a földön fetrengek a nevetéstől játék közben
Ez egy meccsen: [link] [link] . Nyertem hosszabításban 6-2-re de bazd ki ilyeneket...
Az 1. percben is ki váltott torreirára? Hívom a kapust a labdáért erre csakazértis
Szenvedek Bappeval is. Csatárban látszik, hogy ő nagyon jó lenne mert hsz.-ban ő volt felix mellett a csatár és lőtt 3 gólt de így, hogy szélre szorult kidobott pénz az az 1+ milla rá.
Őszintén szólva kicsit bánom, hogy megtartottam Mbappet. Már nem adom el mert minek de rég lekellett volna cserélnem CR-re. Csak akkor meg ugye Neymart is kukáznom kellett volna aki meg magasan a kedvenc lapom idén is.Ja közben elkezdtem Brunot kirakni
88+85 már kész. Legalább az egyik cm-em megvan Birthdayig vagy TOTS-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Battlefield 6
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Autós topik
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hétvégén nem volt időm játszani szóval most ültem le.9-1-be vagyok de hát komolyan a földön fetrengek a nevetéstől játék közben