Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag

Én ezt a csapatott dobtam össze reggel. (Bruno nyitás volt ő nem biztos hogy marad. Oda Sissoko a terv). Nem tudom várható e még ezeknél a játékosoknál pénteken nagyobb ár esés. (Alba helyére még lehet Mend it vissza veszem, de neki most megyeget lefele az ára. Meg Dembelé helyet IF Maximin en gondolkoztam még).Nyomtam ma Esportos squad ellen SB ét WC szinten ( a 4 csapat felett ami van). Hát 2:1 re nyertem, de úgy hogy csomó kihagyott helyzete volt a gépnek. Azért is mondtam egy bika team már magában előnyt jelent. Auto blockal sokszot szereltek a védők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Milyen széket vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 13 Pro Max (független,256GB, Sierra Blue)
- Lenovo LOQ 15IRX9 GAMER Laptop Intel Core i5-13450HX/16GB/512gb/RTX4050 6GB Win11 Pro
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- ACER Nitro V 15 AMD Ryzen 5 7535HS/16GB/512GB/NVIDIA GeForce RTX 4050 6GB GDDR6
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest