Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Nekem a kedvenc prom/content creatorom mert mindig higgadt (volt) és hasznos tippeket osztott meg, de latszik rajta hogy már neke is elege van az egészből.
Tudja jól hogy sokszor sokkal jobb mint az ellenfele, de amikor a gép közbe szól és egy agyon nyert(nyerhető) meccsből vagy jön a zakó vagy épp hogy nyer az nem kicsit cseszne fel engem sem (főleg hogy ebből él).
Tegnap is néztem Twitchen és ott is mondta hogy DDA vagy script van a játékban. Na meg amikor egy jó kis delay társul mellé az ám a legjobb móka.
Én komolyan mondom hogy az EA-t ki kéne vizsgálni (forráskódot átnézni, játék mechanizmusát megvizsgálni. FP pontokról tanulmányt készíteni) mert több mint valószínű hogy valami simli van a játékban.
A másik opció hogy a lag kompenzáció ennyire drámaian befolyásolja a játékosaim teljesítményét, de amikor Larssonal (ikon lap) nem tud üres kapura gólt lőni még Fred 20 ról Llorisnak beveri azt elég nehez azzal magyarázni hogy gyakoroljak többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- Napelem
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás (Home office-hoz elengedhetetlen!)
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest