Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Jó, h írtad Boras mostanában gyenge idegállapotát. Ezek a fajta idegeskedések, káromkodások rá abszolút nem jellemzők valóban. Mindenki nézze meg ezt a videóját! Ez az agyon húzott AI védelem botrányos. Ez öli meg az egészet! Értem én, h a sok kis csíra fogalmatlan gyerek aki semennyire sem tud védekezni, de pénzt költeni pontra annál inkább... na ezek miatt van ez. Ha tiszta és rásegítés nélküli védelem lenne, akkor ezek befejeznék a fifát pár nap alatt, mert mindenki rommá verné őket. Szóval értem a koncepciót, de ez így botrányos.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest