- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Idén kezdtem az UT-t de addig bírtam. Elég volt ebből a játékmódból. Ez nem foci amit ebben a módban 10ből 9 játékos csinál. Full pressing, constant pressure és társai. Mindenki rohan össze vissza:
- LB az RM helyére fut
- a CB két passz után a CAM helyén van
- a CDM két passz után az ST helyén van
- szerelem a játékost, a földön fekszik és mire az én játékosom lépne a másik lábával addigra az ellenfél földön fekvő játékosa felkel és már le is szerelt. arra nincs időm hogy egy passz gombot nyomjak. stb. stb. stb.Mindenki rohan mit az állat, de persze senki nem fárad el. Érdekes módon ha én constant pressure-be rakom a taktikát, akkor 5 perc és mindenkinek a staminája egyenlő a nullával.
Próbálnám én játszani a rendes focit, de kettőt nem tudok passzolni.
Én úgy érzem, hogy mivel egy forintot nem öltem bele ebbe a játékba (kivéve a játék megvétele) így az EA engem úgymond hátra sorol, mindegy milyen játékosaim vannak, dögöljek meg. Ha nem fizetek akkor ne is játszak az UT-val.Mi értelme minél jobb játékosokat gyűjteni, beépíteni a csapatba, ha a 60-75-ös játékosok lealázzák a 84+ játékosokat. a 65-ös pace játékos átrobog a 88-as pace játékoson és még sorolhatnám.
Köszi az eddigi segítséget, amit kaptam. Marad a jó öreg karrier mód.
Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Kompakt vízhűtés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Makett, makettezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest