Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Ha ügyes vagy az Advanced sbc-t 1 nap alatt megcsinálod. Abból már össze tudsz rakni 1 olyan csapatot amivel rivalsozni is lehet. Nem úgy gondoltam, hogy heteket várj vele
(#295) toxicjew
A 19ben semmi pack luckom nem volt. májusban esett egy baby crespo aki untrade volt meg ért 240k-t. Ez volt a legnagyobb nyitásom.
A 20-ban viszont kb 5-ször több liga sbc-t raktam ki mint tavaly és arányaiban sokkal jobb nyitásaim voltak. Az összes nagy lap amit kaptam liga sbc-ből jött
:
-Birthday Van Dijk-1.280.000
-TOTS Reus-1.240.000
-If Lewandowski-350k
-Prime Litmanen-130k
-TOTGS Stegen-190k
-FB Theo-350kRewardokból idén kaptam egy gold Lewát a játék elején amikor ért kb 110k-t. Esett egy SS Mertens aki 220k volt meg egy untrade Prime Gerrard május végén
Szóval ezt a pack luck dolgot is kilehet úgy küszöbölni ha grindolod az sbc-t. Ha türelmesebb valaki akkor simán meglehet áron alul csinálni a licitálgatással. Szerintem így is egy kezemen megtudom számolni hány liga volt minuszos nekem pedig szerintem a top ligákat 10-szer megcsináltam fejenként

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Drón topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest