- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Végül 379 upgrade-del és 50 ikon pickkel zártam ezt a bő egy hetet, nem számítva a midfielder/attacker pickeket
A legvégső csapat így végül ez, azt hiszem ezt már nem nagyon lehetne hova maxolni, tényleg egyedül Maradonát és Maldinit sajnálom, hogy nem jöttek meg, de igazából Militao (és Neymar?) helyett ők sem lennének vszeg semmivel sem jobbak, sőt:Az a gond, hogy itt meg már túlzásba estem, Cruyff például a top3 lap között van, akikkel valaha játszottam, vagy játszani fogok, de Neymarnak egyszerűen muszáj volt helyet szorítani a csapatban, így ő kimaradt, Dinho meg az egyik legnagyobb kedvencem volt, mindig is baromira szerettem volna kipróbálni, ebben a csapatban meg már cserének sem túl izmos... Meg hát 99 CR és Messi csak cserék, sőt, őket igazából csak unalmamban raktam ki tegnap, de semmi szükségem rájuk

A fenti csapatot még én is irreálisnak érzem, ez már a 85+ upgrade eredménye, szóval lementettem azért az "upgrade előtti végleges" csapatomat is. Ha nincs ez az upgrade, meg mellé az ikon pick, akkor ez lett volna a végleges, amivel szintén brutálisan elégedett lennék:
És legyen bármekkora szar ez az egész, a 22-t már alig várom, főleg, hogy végre még transzferem is lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A legvégső csapat így végül ez, azt hiszem ezt már nem nagyon lehetne hova maxolni, tényleg egyedül Maradonát és Maldinit sajnálom, hogy nem jöttek meg, de igazából Militao (és Neymar?) helyett ők sem lennének vszeg semmivel sem jobbak, sőt: