- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Konkrétan a srácnak ha volt egy pontos passza akár csak a saját térfelén, az már gól volt. A 60. perc egy egész picit lehet hogy túlzás volt, de hogy az 50-55. percnél előbb nem lőtte meg az első gólját, az biztos. Onnantól pedig kb. mintha átadtam volna a kontrollert egy törött kezű ötévesnek, bármit csinált, 3 húzásból garantáltan gól lett, én pedig bármit csináltam... hát, láthatóan nem lett minden gól
Mindezt úgy, hogy 50-55 percig tényleg szétfociztam, amennyire csak lehet ebben a játékban.Digestive: Ugyanazok, amik eddig is, 2 hétre került be a team1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindezt úgy, hogy 50-55 percig tényleg szétfociztam, amennyire csak lehet ebben a játékban.