Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
És láss csodát, megint meglett a Gold 3!!!
Meredek volt, 6-ból pont 5-öt kellett nyerni. Az utolsó meccsen viszont Nainggolan haverom vert hármat, oszt úgy lett meg.
Örülök. Felbuzdulva mások szuper TOTS nyitásain úgy döntöttem, hogy kirakom ezt a Premium Serie A cuccot. 18-at raktam ki, 0 TOTS, a legjobb egy 85-ös Godin (de az is untradeable duplicate). Az utolsókba már a fele duplicate volt. Jól elbaszarintottam, oda lett a hetekig félre tett csomó gold rare kártya.
Mindegy, nekem ennyi volt ez a játék egyelőre. Ha lesz valami fasza kirakni való, azért még belépek. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meredek volt, 6-ból pont 5-öt kellett nyerni. Az utolsó meccsen viszont Nainggolan haverom vert hármat, oszt úgy lett meg.
Mindegy, nekem ennyi volt ez a játék egyelőre. Ha lesz valami fasza kirakni való, azért még belépek.