Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Abszolút kiszámítható az egész. Mármint nem a játékmenet, hanem az eredmények, mert az már akkor el van döntve, amikor összesorsolnak az ellenféllel
Egyszer 4-et nyerek zsinórban, és már a meccs 5. másodpercében tudom, hogy ez meglesz, de persze a zsinórban 4 win piros riasztást küld Kanadába, és rögtön jön 2 olyan meccs, ahol akkor sem nyerhetek, ha az ellenfél az 50. percben kigumizza a kontrollert. Néhány szarabb meccs után engem húz szarrá az EA, pár jó meccs után meg gusztustalanul tolni kezdi az ellenfelet. A tökéletes példa, hogy volt egy csávó, akivel tegnap és ma is összekerültem, tegnap a félidőben 3-0 ide 8-0-s lövéssel, 60 körüli labdabirtoklással, meg is vertem simán. Ma az egész meccsen egyszer sem volt kb. 3 jó passzom egymás után, mert azonnal hibáztak az embereim vagy letoltak a pályáról az övéi, 16-7 lett asszem a lövés oda, és 7-3-ra megvert tükörsimán. Ugyanaz a gyerek, ugyanazzal a csapattal, akit tegnap még én oktattam
Előre eldöntött fos az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Túraautó topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- További aktív témák...
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyszer 4-et nyerek zsinórban, és már a meccs 5. másodpercében tudom, hogy ez meglesz, de persze a zsinórban 4 win piros riasztást küld Kanadába, és rögtön jön 2 olyan meccs, ahol akkor sem nyerhetek, ha az ellenfél az 50. percben kigumizza a kontrollert. Néhány szarabb meccs után engem húz szarrá az EA, pár jó meccs után meg gusztustalanul tolni kezdi az ellenfelet. A tökéletes példa, hogy volt egy csávó, akivel tegnap és ma is összekerültem, tegnap a félidőben 3-0 ide 8-0-s lövéssel, 60 körüli labdabirtoklással, meg is vertem simán. Ma az egész meccsen egyszer sem volt kb. 3 jó passzom egymás után, mert azonnal hibáztak az embereim vagy letoltak a pályáról az övéi, 16-7 lett asszem a lövés oda, és 7-3-ra megvert tükörsimán. Ugyanaz a gyerek, ugyanazzal a csapattal, akit tegnap még én oktattam
Előre eldöntött fos az egész.