- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Még mindig sokkal jobb annál, mint amikor full rare gold csapattal kiálló pro aláz meg 98% passzpontossággal, minden helyzetből góllal, minden egyes cseled vagy indításod leszerelésével, tipikus időhúzó és idegesítő szemétkedéssel... Megy 4-2-re, ziccere van, és ahelyett hogy belőné elkezdi kifele vezetni... De nagy jampi vagy.
Pont ellenem kell ilyennek is jönnie. Sztem fél kézzel megvert volna. Az ilyen fasszopók miatt fogom abbahagyni az egészet a jövő héttől. Így is sok időt tettem a játékba, de ilyen beteg kocka szintre sose akarok eljutni, a folyamatos megalázkodásra meg nincs szükségem, bőven ossza a pofonokat az élet is. A kikapcsolódás akkor már legyen kellemes. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont ellenem kell ilyennek is jönnie. Sztem fél kézzel megvert volna. Az ilyen fasszopók miatt fogom abbahagyni az egészet a jövő héttől. Így is sok időt tettem a játékba, de ilyen beteg kocka szintre sose akarok eljutni, a folyamatos megalázkodásra meg nincs szükségem, bőven ossza a pofonokat az élet is. A kikapcsolódás akkor már legyen kellemes.