Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Basszus komolyan büszke vagyok magamra. A játék próbálkozik,hogy felbassza az agyam de nem sikerül neki.
11-3-ban az első meccs ellenfél:
5 chemes moura meg 4 chemes Mane. Lényegtelen igazából mennyi volt a chemjük. A srác egyébként nem volt rossz de az egyetlen dolog amihez értett az a futás szélen. A védőimmel folyamat beléptem elé miután állandóan a labda nélkül léptek ki
Hiába voltam lépéselőnyben mindig emiatt kaptam a gólokat, hogy nem foglalkoztak a labdával. 6-3-ra kaptam ki. Nyilván olasz.
Kövi meccs: Full vak olasz letámadással. 2-0-ra vezetek 60. percig. Itt felnyomta mégjobban a pressuret innentől kezdve az összes passzom őt találta meg. Volt olyan, hogy 3 az 1ben vihettem volna kapura erre Neymar képes volt legurítani neki középre
A maneja ballal fordulásból berakta Suker elé 4 védőm mögé 3-2-re nyert+volt egy null szöges lövése ami elől elugrott a kapusom. Végén még volt kapufám oké..
Nyertem gyors 2t(13-5)
majd következő meccs: Egész ügyes olasz gyerek aki jól használta szélen a directional
nutmeget. Vezetek 1-0-ra+kihagytam 1 tizit.
90. perc szabadrúgás a srácnak félpályáról és van 5 másodperc kb. [link] Ha valaki itt elmondja a védőim mitől kezdtek el kilépni a kapum elől annak fizetek egy sört
Nem nem nyomtam les taktikát mert semmi értelme nem lett volna.
115. perc: [link] Szerintem azt sem tudta az öcsém, hogy mit nyom de a játék elintézte neki
Rúgtam még egy kapufát de nyilván kikaptam.Tanácstalan vagyok, hogy 13-6-ban játszak-e még vagy inkább a jövőhéten a squad battle top100-ra menjek rá
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- DJI topic
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 /i5-1245u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hiába voltam lépéselőnyben mindig emiatt kaptam a gólokat, hogy nem foglalkoztak a labdával. 6-3-ra kaptam ki. Nyilván olasz.
Nem nem nyomtam les taktikát mert semmi értelme nem lett volna.