- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
G3 behúzva, maradt még 7 meccs, majd este ránézek. Ben József rohadt jó, ha van helye a 16oson belül akkor garantáltan gól, viszont birkózni nem lehet vele, ez az egyetlen érezhető hiányossága. Hagi is meglepően használható még, nem op, de nem is szar, és meglőttem vele az 1. szögletgólomat is
A Renato/Bruno középpálya még felemás, néha úgy érzem Bruno dolgozik Renato helyett is, máskor meg utóbbi vadász le mindenkit. Remek példa rá, hogy kapott MOTM-et is úgy, hogy se gólja se gólpassza nem volt. Bamba is fasza, Mané szintjét simán hozza, talán jobb is kicsit. Egyedül Salaht érzem semmilyennek a kptól felfele, alig volt kiemelkedő meccse. A védelem elég stabil lett Blanc és Capita érkezésével, amit tudnak megtesznek, Blanc póklábai is nagyon jók, a Rashford meg Felix féle cinkelt glitch lapokkal persze ők se tudnak mit kezdeni, de hát ez van
Cr lapja meg 0, csereként 1 győztes gólja volt összesen, sztem inkább Zahat erőltetem továbbra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Renato/Bruno középpálya még felemás, néha úgy érzem Bruno dolgozik Renato helyett is, máskor meg utóbbi vadász le mindenkit. Remek példa rá, hogy kapott MOTM-et is úgy, hogy se gólja se gólpassza nem volt. Bamba is fasza, Mané szintjét simán hozza, talán jobb is kicsit. Egyedül Salaht érzem semmilyennek a kptól felfele, alig volt kiemelkedő meccse. A védelem elég stabil lett Blanc és Capita érkezésével, amit tudnak megtesznek, Blanc póklábai is nagyon jók, a Rashford meg Felix féle cinkelt glitch lapokkal persze ők se tudnak mit kezdeni, de hát ez van
Cr lapja meg 0, csereként 1 győztes gólja volt összesen, sztem inkább Zahat erőltetem továbbra is.