Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Csak nehogy ne legyen Messi a POTM miatt
PSN: OldSlowhand74
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #7355 üzenetére
egy Mané jó lenne, de tuti lesz +400k
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Sickboy25
addikt
válasz Woodslave #7356 üzenetére
Mané vagy Son lesz...
Mané totw 600 körül megy... Annál nem hiszem, hogy bikább lesz. A Játék mostani részében, már en sem raknám ki Aubat, mert nem eladható...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
ferni
őstag
Üdv.
A kérdés Alex Sandro sima lapja vagy IF Alex Telles a jobb?
Hátha van valakinek vmilyen korábbi tapasztalata velük. -
Woodslave
félisten
válasz Sickboy25 #7357 üzenetére
ja mostanában Aubat se nagyon látom. Igen erősen elgondolkodtatóak ezek az sbc-k érdemes-e költeni rájuk. Lehet a Messi end game kártya nem tudom. De mondjuk most agyaltam, hogy kiraktam David Villát (igaz majdnem klubanyagból, talán 30k-t kelett költeni) aztán kb most padozik. Pont ma agyaltam mit kellene, megcsináltam Di Mariat de nekem linkelhetetlen más felállásban mint ami most van, arra viszont elköltöttem egy 100-ast simán. Meglátjuk volt Son alap kártyám, ha St akkor lehet megcsinálom kiváncsi vagyok
-
Kristof_94
nagyúr
Nem tudom mennyire látszik, de borzalmasan mozgott ide-oda a kamera, már fájt tőle a szemem, nem tudtam rendesen követni a játékmenetet. Mitől lehetett ez? Volt már párszor...
-
Sickboy25
addikt
válasz Woodslave #7360 üzenetére
igen én is azért csináltam meg akkor, mert csak ültem a coinon semmi nem volt még a játék elején... Meg igazából nekem a játék végéig menni fog, mert nagyon penge... De mostmár a liga sbc-ékkel és a játékosok ezernyi lapjával, már egy ilyen drága sbc nem fogja megérni, mert untrade...
Úgy meg, ahogy írtad, hogy klubból kijön minimális befektetéssel simán megéri mindegyik, mert jó móka és a pakkokból jöhet bármi..."Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
eM'82
addikt
válasz Kristof_94 #7363 üzenetére
Váltsál konzolra, ott nincs ilyen!!! :D
Amúgy viccet félre téve, ez nem a multis nézet? Lehet esetleg labdakövető kameramozgás helyett játékoskövetőre van állítva? Marmint ilyen pont lehet nincs, de a player váltás lehet kihat rá (ott van ilyen: player/ball relative). Swing Camera? Passz hogy miért csinálhatja, de valóban zavaró.
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
eM'82
addikt
válasz LendvaiFeri1 #7367 üzenetére
Varane, Mané, Reus, Depay közül bármelyik jöhet :).
De úgyse fog. Lesz mindenkinek a PotM mellé egy mostani IF Vardy :D -
Kristof_94
nagyúr
-
K.J
senior tag
Úgy gondoltam, lecserélem Guedest, valahogy nem érzek rá. Volt pár jó lövésem vele, de mindig eltűnik.
Szerintetek mennyivel lenne jobb egy Vinícius deadeye-jal? -
Edgar2621
őstag
Azért ebben van 5 lap ami jöhetne, ez eddig talán a legjobb arány. Így már érdemes várni a rewardot, aztán vagy adja vagy nem
XO: Gollami26
-
Woodslave
félisten
Mertens milyen? A legdragabb lapja?
-
eM'82
addikt
Elég rég óta nem született ide taktika tipp, érthető módon, hiszen jelenleg annyira hendi a játék, hogy se csapat, se chem, se formáció nem számít casual szinten.
Ami nálam most tesztelés alatt van az a: 4-1-4-1.
Egyszer véletlenül egy chem-alapfelállás úgy maradt, meg is lepődtem hogy milyen jó a hátsó alakzat + elől is életképes a támadás.
De a meta formációkat WL idejére nem akartam elengedni, így most hétfőtől nyomom főleg ezzel az újjal.
Bejön, még ha ki is kapok (arcpirító ziccereket hagyok ki a mostani galerivel), egész jól meccsben tudok maradni (ok, volt 1 ahol 3 próbalkozas /3 gólt kaptam Benzemától, közben nálam 5 kimaradt helyzet, szóval ott kiléptem a *csába, aztán másik meccsen én toltam egy 4/3at... szinte bárhonnan bement).Megnéztem hogy a nagyok közül ki ajánlja ezt, és Kurtnál találtam élhető tippet. Bár a srác vlogger stílusa nekem nemigen jön be, "fájdalmas", maníros, de még mindig kevésbé elviselhetetlen mint egy AA9Skillz, Castro vagy Nick82T (azoktól megfájdul a fejem. Orditva kommunikálnak).
Stílus ide, vagy oda, Kurt jobb mindnél, így inkább neki hiszek :).
Szóval ő azt tanácsolta hogy a CDM poziban lévő emberke legyen: Drop Between Defenders.
A két szélső középpályás meg (hogy legyen elegendő támogatása az egyszem csatárnak): Stay Forward. Bumm, that's it.
És valóban működik :).Custom tactic egyénenként változó, de a két fő üzenet adott.
Nyilván az ő játékosállománya, főleg játéktudása nem pótolható, nem összevethető, de még így is sikerült jó meccseket tolni ezzel a számomra idegen alakzattal.
Egy 5 meccses próbát megér. :)
-
ferni
őstag
Jöhetne ide Reus rengeteget játszottam már vele, most is kezdő, megérdemelném
-
v-man
őstag
Ezt a Drop Between Defenderst én is ratettem Casemirora kb 3 hete és óriási tanár vele. A két szélső védőt meg előre engedem támadni cserébe.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
arpo04
őstag
válasz LedyGyuszi #7379 üzenetére
Akkor is csak EA logos jatek. Ugyan az mint a Fifa20, pocsek es rengeteg bug. 4 es az 1 jo volt aztan kaptuk ezt. Konzol valtas utan meg se fordult a fejembe beszerzem megint. Inkabb BO4 es MW, elvezhetobb es jobb klasszisokkal.
[ Szerkesztve ]
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Woodslave
félisten
Nem na tegnapi pakkok nulla
-
Zimmi91
addikt
Kristóf eddig jött amiket írtál, holnapra milyen sbc várható?! Csak, hogy kirakjam ezt a Hakimit, hogy eltünjön Immobile az untrade listemből és tudjak nyitni, vagy megvárjam még a holnapot?!
" Just remember Manchester is RED! "
-
Woodslave
félisten
Na mai sbc legolcsobb walkout Bruno Fernandes
-
Woodslave
félisten
Na két első félidős 5-0 és 3-0as leszopatas ahol egy passzt nem tudtam adni ugy rohantak le inkább rage quit mert belebaxom a kontit a tvbe. Tegnap jó volt de kell egy ilyen xar napnak lennie hogy megint elmenjen a kedvem. Nulla nyitás vereség mi kell még. Nem tudom kezelni sajnos
Tényleg nem kellene erőltetni ami nem megy
[ Szerkesztve ]
-
freddyadu
senior tag
válasz Kristof_94 #7370 üzenetére
Az a Mane nyilván csak cserélnek jó...
-
K.J
senior tag
válasz Woodslave #7386 üzenetére
Próbáld elengedni az ilyet. Nincs értelme idegeskedni.
Én tegnap játszottam egy 4-4-et, mind ezt 3-0-áról 3-4-re fordítottam, majd kaptam egyet a végére, de élveztem.Ugyan megölték a driblinget, bár van pár használható csel, (és itt nem a lövőcselre és a ballrollra gondolok) gyakorolgass, használd őket, sokszor ad egy kis lelki löketet, ha bejön.
@eM'82: Igazad van! Teszteltem Viníciust, sokszor elmentek a brazil mellett, egyelőre visszaraktam Guedest, viszont be kell szereznem egy Neymart
-
v-man
őstag
Srácok, végül nem volt pénzkidobás Papu Gómez sbc se 🤣
(Bár azért mégis, mert simán kap még várhatóan pár ifet is idén 😃)XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
A guru
addikt
EA logika:
Elite WL: No
Napi SBC: Of course
[kép] -
MdewC
nagyúr
válasz Edgar2621 #7393 üzenetére
Nem tűntem sehova.
Tolom a melót, ma családi fotózás, fifa harmadlagos.
Építem át a teamet tartós állapotra, hogy hónapokig bírja.
A riv pedig játszhatatlan, kár feszülni.
Csak a wl marad és ezúton köszönet Gurunak, aki felajánlotta segítségét pár meccs erejéig a wl-ben, hogy legalább a goldok meglegyenek, ha nem tudok odaülni rendesen. Nyilván ha lesz time, akkor rámegyünk komolyabban is. Blashe is besokallt, én pedig senkire nem szeretnék terhet tenni azzal, hogy nyomassa, ha amúgy nincs kedv.
Ennyi.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Szigma70
addikt
válasz Digestive #7395 üzenetére
A Balcsi csak a családé és már vitorlásom sincs
A BL-es MM, meg a 2 SBC 6 pakkjáből 1 85-ös Lopes, ennyi.
@Fifaisshit
Lila véééér Hajrá Fazék meg Törő
@thebigK
Ha annyi leszel mint én, örülsz ha az agyadig elmegy a vér, nem , hogy oda
De erre nem panaszkodom, meg az asszony se
Egy jó tanács
Légy öregebb minimum 10 évvel az asszonynál, akkor tud ápolni öregségedre[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest