Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gallowgater
tag
Sziasztok!
Szeretném megvásárolni a FIFA12-t, de a telepítés körüli hercehurcák kicsit eltántorítanak ettől a szándékomtól. Sőt már kaptam olyan tanácsot is, hogy a tört verzióval sokkal jobban járok mint az eredetivel, leszámítva az online játék lehetőségének elvesztését.
A gépem specifikációját az aláírásom tartalmazza. A játékot az újonnan beszerzett wireless XBOX360 controller for Windows-al játszanám.
Lenne pár kérdésem, amikre válaszokat várnék tőletek:
1) A telepítés során megúszható az Origin felrakása? avagy
2) A DVD-ről települ a játék, vagy Originen keresztül töltődik le, majd települ?Fent volt a FiFA11, uninstalláltam, mert hallottam, hogy nem szeretik egymást, ha egyszerre vannak fent.
3) Registryből is ki kell molyolni ami összekapcsolható a FIFA11-el, vagy az uninstall elég volt?A felhasználó nevemben nincsen se ékezet, sem space. Ugyanez igaz, a játék leendő célkönyvtárára is (Nem a C-re rakom, kímélni kell az SSD-t).
4) Egyéb teendőm, vagy trükk amit figyelembe kell vennem?5) Letöltöttem a kontroller legfrissebb 64bites driverét az MS honlapról.
Tud(tok) valamilyen bugjáról, aki(k) ilyet használ(nak)?Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Üdv, Gallowgater
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest