Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazilok
csendes tag
válasz
STC Speed
üzenetére
Hali
Az nagy szerü lenne csak aza baj,hogy nem tudom mert már egy szer meg is kérdezte a haverom,hogy kell multiban játszani de még senkise irt ara az üzenetre.Ha tuc írni akkor léci ird le,hogy hogy kel vagy mit kell feltelepiteni hozzá.Aztán meg csak a játék marat hátra.
Elöre is köszi szépen.
-
brazilok
csendes tag
két kérdésem lenne.
Elsö kérdés.
Ha saját csapatot csinálok akkor nem lehet el kezdeni vele egy carielt?Mert nagyon jo csapatot csináltam.
Második kérdés.
Elég fura de mindig egy meccs után ad 400000 ezret és a követ kezön pedig elvesz 400000ezret,és a követ kezö kétt mecs nél ugyónez a szitu.Mi lehet a baja?
Elöre is köszi. -
brazilok
csendes tag
Nem tudja valaki meg monda ni mikkor van vége a játéknak mert én már egy jo ideje jácok vele de már kezd uncsi lenni.
-
brazilok
csendes tag
A fifa07-ben lehet multiba jácani?A neten.Mert ha igen léci mondjátok meg a oldal cimét.
Ja meg kén hozá progi ha tutok adni.
Elöre is köszi
[Szerkesztve] -
brazilok
csendes tag
válasz
Darth Mumus
üzenetére
Szia
Ez elég fura,mert nekem soha nem csinál ijent de másik problémádra levan irva a válasz amit b. gerinek irtam mert öse tuta hogy kelcsinálni. -
brazilok
csendes tag
válasz
b.gery22
üzenetére
Szia
Elöszöris a fö menübe meny bele és ott a játék kezelésbe és ot meny le telsesen a leg utolsora.A hon a birót meg a part jelzötkel be álitani na ott lesz,hogy pontosan nem tudom ,hogy mivan odairva de az biztos hogy közepesre van be állit va és azt kell magasra beállitani.Ha nem találod akkor a grafika alatlesz ez irva eztuti.
-
brazilok
csendes tag
Hali

Nem tudjátok minek irja ki azt,hogy profil választása a mikkor elinditom a játékot.
Aztán mindig elálicsa magát pl:kétt percröl hat percre meg félprofirol vilákasszlisra.Aztán ha viszaálitom egy böl az elömeccsen visza álitja magát valamikor. Ez nem értem
Minek van ez. Pedig nem csináltam semit.Csak egy profilmentést csináltam,az miat lehet?
Én ezt már teljesen nem értem.bele vagyok gabajodva.

Elöreis köszönöm.
[Szerkesztve] -
brazilok
csendes tag
-
brazilok
csendes tag
Szevasztok
Én nagyon kiváncsi vagyok hogy a fifának leszetöbi része.Én nagyon örülnék ha lenne
pl egy olyan,hogy vb lehet kezdeni benne.Az nagyon jolene.
Remélem lesz egy ijen fifa.
Ti hogy képzelitek el?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-es monitora
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Jövedelem
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Minek van ez. Pedig nem csináltam semit.Csak egy profilmentést csináltam,az miat lehet?