Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
Sziasztok újra itt vagyok, hiába nem írok, napról napra követem a topikot, (nyár az állandó horgászat ideje) lassan de biztosan elkap az új fifa láz, elkezdtem nézegetni az újításokat és sok kérdést vet fel bennem az új dynamic tactics. Szóval, ha jól értem megint lesz egy semmirevaló kezdő felállás amibe a legjobban bele lehet sűríteni az általunk választott legjobb játékosokat ez lesz a basic. Tavaly ugye itt jött, hogy pause váltás instrukció, és mehet. Ezentúl minden felfogáshoz be lehet majd állítani a formációt és instrukciót, eddig világos, viszont az nem jön át, hogy azt is mi szabjuk meg, hogy ki melyik pozícióra álljon a váltás után? Csak a hivatalos fifa videót néztem meg és ez ebből nem jött át, mert ha nem lehet beállítani akkor nem sok értelmét látnám az egésznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Óra topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest