Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
Sziasztok újra itt vagyok, hiába nem írok, napról napra követem a topikot, (nyár az állandó horgászat ideje) lassan de biztosan elkap az új fifa láz, elkezdtem nézegetni az újításokat és sok kérdést vet fel bennem az új dynamic tactics. Szóval, ha jól értem megint lesz egy semmirevaló kezdő felállás amibe a legjobban bele lehet sűríteni az általunk választott legjobb játékosokat ez lesz a basic. Tavaly ugye itt jött, hogy pause váltás instrukció, és mehet. Ezentúl minden felfogáshoz be lehet majd állítani a formációt és instrukciót, eddig világos, viszont az nem jön át, hogy azt is mi szabjuk meg, hogy ki melyik pozícióra álljon a váltás után? Csak a hivatalos fifa videót néztem meg és ez ebből nem jött át, mert ha nem lehet beállítani akkor nem sok értelmét látnám az egésznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 256Gb
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs