Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Sztem tök reális Marcelonak a low def. Lehet sajnálni meg nem sajnálni, de a valóságot nagyon jól tükrözi. Mindig az ő oldalán van a gond a felfutásai miatt, viszont az ő oldalán alakulnak ki a helyzetek is a felfutásai miatt.
Egy 5-3-2-höz nagyon finom lehet így is.Találtam egy bejegyzést az idei 4-1-3-2 ről, sajnos nem olyan lesz mint gondoltam: a 3 középpályásból csak az egyik CM a két szélső az tényleg a szélen van és LM illetve RM a posztjuk.... így már nem hiszem, hogy jó lesz sajnos az RM LM posztok kihaltak a modrn futballból, egy játékos már vagy full támadó szélső vagy pedig szélső védő, nincs köztes. (ritka kivétel persze van de na)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MacBook Air (M1, 2020) asztoszürke 512Gb
- Garanciális // dobozos // Lenovo LOQ // Ryzen 7 7435HS // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy 5-3-2-höz nagyon finom lehet így is.