Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
A "hiba a te készülékedben van". 2 napja játszom és egyetlen egyszer dobott le.(xbox one) Tény, hogy ma délelőtt már némileg laggosabb volt, gondolom sokan kezdték el egyszerre a játékot, de még mindig játszható volt.
Más:
Botladozásokat alig láttam és szerintem igenis életszerű, hogy némely helyzetben elvesztik az egyensúlyukat, vagy ha mögéjük jön a labda, akkor az alacsonyabb dribblinges nehezebben veszi át, összeakad a lába stb. Az életben is így van.
Sokszor azt gondolom a fórumot olvasva, hogy sokan nem néznek igazi meccseket, kvázi fogalmuk nincs a fociról a való életben, és így olyanokért hibáztatják a játékot, ami igazából nem gond.
Nem tökéletes ez a rész sem, és soha egyik sem lesz az, mert rengeteg kritériumnak kell megfelelnie a játéknak és nem fog tudni mindnek egyszerre. A tavalyinak is elfogadtam a hiányosságait, a hibáit, és 1 évig kellemes időtöltés volt. Persze idegeskedni azt azért szoktam.
De max. az ellenfélre, vagy magamra, nem az EA-ra.Szóval nekem tetszik a Fifa 18, és akkor is kikapcsolódást nyújt majd, ha jön a 25. Patch is és változik minden.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De max. az ellenfélre, vagy magamra, nem az EA-ra.