Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Minden OTW lap drágul, mert nem nyithatóak... De ez nem megy a végtelenségig, csak ha van potenciál.
A csatár lapok minden meccs előtt drágulni fognak, hullámozni fognak meccs előtt, alatt és utána, ezt ki lehet használni, még egy Bonu stagnálni fog, áll benne a coin. Ha esetleg talál egy gólt győztes meccsen, akkor duplázódik. Ennyi.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bonut semmiképp nem ajánlom. Túl nagy lutri. Eleve védő, Milán formán kívül.
Kristóf, 10x írom le, olyan ember kell, aki gólt tud lőni, csatárba kell tenni.
Tolissot is csak hátha alapon vettem meg, nincs elvárásom, meg új edzőt kap a Bayern... meg volt plusz coin. De viszont a többiek lőhetnek gólt.
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elég pontosan mutatja az árak alakulását. És már PC -re is.
-
Garsza
veterán
Nekem Dybalat kell minél előbb beszereznem egyszer már próbáltam és nagyon OP volt 4231(2) ben, első meccsén ST poszton 4 gólpaszt osztott ki Legendarin Bernanak és Costanak.
(#3191) Mr.Rain
Az a helyzet hogy én is csak az alapján döntök, hogy itt milyen tippeket látok. És olyanokkal próbálkozom amiben rövid távon nagy hasznot látok. De azért vannak nekem is mellényúlásaim csak azzal nem mindég dicsekszem
Például Mdewc biztos todja Mertensen mennyiket buktam tavaly.
(#3194) MdewC
Nekem is ezért sem vettem még meg Dybalat. Cell a tőke. -
MdewC
nagyúr
-
modflow
veterán
A The Journey eseményei, vagyis hogy kikapok, vagy nyerek az script?
Pl. egyik meccsel durvultam és piros lapot kaptam és jött az animáció, hogy ejnye-bejnye.
Itt vetődött fel ez bennem... -
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyre drágábbak az OTW-k, ha most át teszed, akkor azon nem lesz haszon.

Illetve azt megmondani, hogy ki lő gólt, azt nem lehet.
-
Kristof_94
nagyúr
Akkor már millió felett vagy? Te mindig tök jól kereskedsz!
Amúgy ha most eladnám a 2-2 OTW Sigut és Bernardeschit, akkor lenne összesen olyan 430 ezrem. Nem tudom mennyi OTW Morata, de őt vajon érdemes megvenni? Vagy vegyek 2 Jamest? 4 Bonuccit? 4 Costat?

Muszáj forgatni a zsetont, kell az a Shearer!

-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én kb. 60db Hunday ligás játékost vettem. 300k bevétel mondjuk ebben benne van Toliso is ami az egyik packból esett. Mert az SBC -t is megcsináltan a klubban lévő játékosokból.
-
MdewC
nagyúr
Azt már meccs közben is láttam, hogy valami nagy dolog történt,
de akkor még azt hittem, hogy rabonázott. Belotti Master Bug 
Plusz még 2 Laca.

-
ferni
őstag
Montolivo nem jött be, de így is viszik 700ért vett lapokat 750ért.
Vettem pár Fernando Torrest is, abból kellett volna bevásárolnom, 700-750ért tudtam ma venni, azt nemrég 1200-1300 is volt -
Kristof_94
nagyúr
A concept lapok között van egy 86-os Casillas és egy 86-os Promes, senki nem tudja miért!

Amúgy lehet lassan a következő ligás sbc-re is érdemes készülni, mert a legutóbbi 2 szeptember 21-én jött. Viszont jelenleg nem tudni, hogy most akkor a gólok vagy a passzok szerint adják a lapokat. Mert ugye az eddigi 2 SBC játékos adta a legtöbb gólpasszot az előző szezonban az adott ligában.
Ilyen alapon: De Bruyne, Forsberg, Sanson, Suarez és Callejon a nagy bajnokságokból. -
akooos
veterán
Még jó, hogy 740 player volt a klubomban. Eladtam 24 ausztrált 147k jött rajtuk
Az egész MM-be 2 játékost kellett vennem csak. -
lanikai
aktív tag
azért az kemény, hogy sem a Pool-MU, sem a Milan-Inter nem került be...
-
dtrms
aktív tag
Ja én is így vagyok....lehet felesleges is ilyenen gondolkodni. Csak túl sokat játszottam a football managerrel

Amúgy én tavaly nem mentem rá erre az MM SBC-re, de most szerencsét próbáltam. 50k profit és egy Willian 20 perc alatt. Hát ha ezt tudom, hogy ennyire durva....
Mostantól jobban oda figyelek ezekre
-
peetie1
aktív tag
Én is köszi az ausztrál tippet, bar én csak pár játékost vettem, de azokat 9500ért vitték el 😀
-
kiserik
senior tag
válasz
Mr.Rain
üzenetére
Mellé kellene párban, de mindegy. Úgy néz ki, mára teljesen elfelejtettem játszani. Mindegy a felállás, a játékos, a stílus, valahogy semmi nem megy. Se támadni, se védekezni nem tudok, és most már a góllövés sem megy, se közelről, se távolról, emellett Handa/Donna úgy nyalják a gólokat, hogy öröm nézni. kb minden lövés gól nekik. Na mindegy.
-
Mr.Rain
senior tag
Kristof
Na jah. De az üzleti életben nincsen "ha".
Aki nagyot akar nyerni, nagyot is bukhat.

-
sz_abika
addikt
Délután tettem 5 lipcse játékost be a hybrides SBCkbe

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Mr.Rain
üzenetére
És ilyenkor bánja az ember, hogy miért nem vett többet!

100 kicseszett Fornaroli kb. 35-40k lett volna. Az ausztrálokat meg 300 alatt vettem, de majd következőnek!Ja amúgy semmit nem adtak a csomagok, az utolsónál látom inform, dobja le oldalra a "táblákat" erre csak az a 75-ös osztrák IF...

-
Mr.Rain
senior tag
Köszi annak a valakinek
, aki itt pár napja utalt a Melbourne rangadóra. Csak néhány játékost vettem, de 5! perc alatt 60 000 tiszta profit jött belőlük, azonnalival elvitték mindet 7000 coin körül! 
-
Jokko
tag
Szerintem a poszt a felállásban meghatározza azt, hogy a játékost a gép hogyan mozgatja és a játékos statjai meg azt, hogy hogyan teljesít ott. Egy CAM lap, ha jobb defenzív statjai vannak, mint egy CDM-nek, akkor jobban kéne ott teljesítsen.
Persze csomó tényező bejátszhat, elvileg a chem hatással van a statokra, meg ki tudja pontosan milyen statokkal számol a gép és van-e köze azokhoz amiket mi látunk a kártyán, az is sokat számíthat, hogy egy játékost milyen játékosokkal veszel körül, a hendiről már nem is beszélve

Kipróbálhatod, hogy ugyanabba a csapatba beraksz CDM pozira egy silver CDM-et, meg egy rare gold CAM-et jobb def statokkal, melyik jobb. Lenyomsz 10-10 meccset így, aztán már van valami képed a dologról. De lehet jobb hagyni az egészet és nem keresni ilyen racionális dolgokat a játékban, a gép úgyis elcsalja a felét

-
szupersanyi
aktív tag
Ha van itt valaki, aki szeret csapatokat összerakni, akkor megköszönném, ha csinálna nekem egy 3/5 védős csapatot kb. 1 millióból. Nyitottam pár napja egy OTW Lukakut és olvastam, hogy nagyon jó idén a 3/5 védős felállás, szóval lehet kipróbálnám.
-
Meghivott
addikt
Jó volt az ausztrál SBC, 200K esett be 30 perc alatt. Hihetetlen, hogy 6-7.000-ért vitték a 250-ért vett játékosokat.

-
chelseafan94
tag
Kint van az új SBC. 10 Montolivo rajtam maradt, de az ausztrál ligával sikerült tisztán 110k -t keresnem 10 perc alatt.
-
Szigma70
addikt
Érdekes ez a BPL csapatos okfejtés, de nem mindegy?
Tapasztalat és a 17 alapján, 11 bármilyen 3000 coinos pl játékost egy csapatba teszel , tuti Div1

Lehet még 11 Butalendel is menne

-
kiserik
senior tag
A King, Gray, Wilson hármasról van valakinek tapasztalata? Statokban kb azonosak, de játékban nem tudom melyik mit tud.
-
Aguinaga
őstag
Valami OP és olcsó BPL csatárt tudtok?
Nekem is fitness kártya helyett egy másik csapat kellene cserének.3-5-2 alakzatban most Gabbiadini és Slimani szerencsétlenkedik (utóbbi néha szó szerint, a másiktól ST-ben nem is vártam sokat).
Lehet ránézek erre az Iheanacho-ra.
-
Meghivott
addikt
Most ezt a 4 csapatot használom forgóban. Remélem látszik. Tudom, amúgy nincs sok értelme, de az SB élvezetesebb így és még nem tudom melyik lesz a kedvenc. Ha esetleg van építő jellegű javaslat, megköszönöm. csapatok Bernardeschi nyilván kap még kis pozíciómódosítót

-
chop
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Stindlt erosen ajanlom, nagyon jol lo, bar Ozil ota jegelem.
Amugy nagyjabol en is kesz vagyok, Boateng meg jo lenne, de nem egeto a dolog, mivel krva draga

(Werner amugy NAGYON jo!)
-
dtrms
aktív tag
Szerintetek amúgy mennyire reális a játék olyan téren, hogy az adott posztokra megfelelő játékos kelljen?
Gondolok itt arra, hogy ha CM helyére CDM-et teszek, akkor az mi alapján fog mozogni !? Az adott alakzat posztja szerint, amit beállítok rá, tehát szimpla CM lesz, vagy a saját kártyáján lévő poszt befolyásolja majd a mozgását? Tehát CDM-ként védekezni próbál majd stb...!?Már csak azért kérdezem, mert arra gondoltam, hogy néha azért mozognak hülyén a középpályásaim, mert pl CM poszton CAM kártya van. Emiatt meg nem tudja a gép, hogy pontosan milyen szerepet szánok neki.
-
gamegod
senior tag
szeretem amikor simán nyerem a tournamentben az első 3 meccset, az utolsó meg bukta

OP játékosok szerintem: Gabbiadini CF-ben, Iheanacho ST, Pereyra CM, Succes LM, Zaha RM, Aké CB
Moses RB-ben csalódás nekem, most vettem de passzolom is majd el. -
kicsako
őstag
Ugye most bevezették ezt a sampion csenölt, hogy visszanézheted a pro meccsek replayét. PC-n belenéztem egy top100 vs elite 1 meccsbe, az első 2 gól arról szólt hogy a tök sima lövést kapus ahelyett hogy megfogta volna, odaütötte az üresen álló csatár elé aki bepasszolta a kapuba
Még a "profiknál" is csak erről szól az egész játék 
-
Meghivott
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Rose alig van a piacon és akkor is 15K körül, soknak találom.
Kolasinac oda nem olyan rossz szerintem. -
ShiberMonkey
senior tag
-
dtrms
aktív tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Nem tudom, hogy ez a kérdés szól e valakinek vagy csak úgy a közösbe, de én leírom neked a véleményem.
4321-ben játszom most én is és BPL kerettel.LB - Rose, Shaw nekem nagyon bejött eddig. Rose anchor lappal szerintem a legjobb választás oda.
RB - Clyne nekem nem érne meg pénzt. Megvan mert nyitottam, de Cedric jobb szerintem. Illetve nekem Bellerín van még oda, de érte se fizetnék (nyitottam). Walker és Valencia azok, akikért megéri fizetni, illetve esetleg Aurier. De addigis Cedric szerintem bőven nyújt annyit, mint Clyne meg Bellerín.
bal CM - Renato Sanches nálam nagyon OP, de azon a poszton bárki jó lehet aki komplettebb kicsit. Nekem működik ott Klaassen és Wijnaldum is.
közép CM - Bakayoko, Wanyama, Matic, Gueye stbstb...oda nagyon sok lehetőség van és szerintem mindegyik jó is.
jobb CM - Lallanat nem próbáltam még. Nekem itt Rooney van még most, de nem az igazi CM-nek. Szóval Wijnaldumot vagy Sanchest rakom inkább ide is, de egy Dembelét tervezek venni meg egy Tourét.
GK - Edersonról nem tudok nyilatkozni. Nekem Vorm volt, de kb első héten nyitottam egy Cech azóta ő van. Nagyon meg vagyok elégedve vele, de ha nem lenne én Schmeichelt venném. Statban jobb is egyébként, mint Cech.
CB - OTW Sánchez és Rüdiger (biztos) // nekem is otw Sanchez van, de Baillyvel (nyitottam). Nem cserélném le őket senkire.
LF - Son (biztos)
ST - Rashford (biztos)
RF - Mkhitaryan (biztos) // cserének esetleg egy futóbolondot, pl Walcott (utolsó 20-30 percre behozni, ha bajban vagy) -
Szigma70
addikt
Ez úgy működik, hogy mindíg az ellenfél csapata a jobb, gyorsabb, mindíg nála a hendi, neki minden bemegy, visszapattan hozzá a labda, gyorsabban futnak, jobban védekeznek, és a bíró is vele van.
Most, hogy ide írtál, mostmár te is ide tarzozol, ezért már sose fogsz a másik , győztes csoportba tartozni. Ez van, karma

-
Pacos
tag
Na 15 után megvettem ezt a...terméket. Ez a futós utolérős baromság hogy működik? Hadd örüljek már én is!
Két egyforma csapatnál is az ellenfél labdával gyorsabb mint én de fordítva bezzeg nem. -
Meghivott
addikt
Akkor konkrétabban: 4321 felállásban ők?
LB - Van Aanholt (?)
RB - Clyne (?)
bal CM - Renato Sanches (?)
közép CM - Bakayoko (esetleg Wanyama, aki egy állat, de lassabb, viszont M/H)
jobb CM - Lallana (benne nem vagyok biztos...)
GK - Ederson
CB - OTW Sánchez és Rüdiger (biztos)
LF - Son (biztos)
ST - Rashford (biztos)
RF - Mkhitaryan (biztos) -
Szigma70
addikt
Érdekes, hogy Bakayoko tavaly a franciáknál filléres lap volt, még a TOTY lapja is. Én használtam, jó is volt, de most, hogy az angoloknál van, egyből menő lett.
Azért a webappban jó lenne látni a skill és wf csillagokat.
-
Kristof_94
nagyúr
1 gólos vezetésnél a 70. percben kidob, szemét egy játék...
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezzel az idei indítgatós játékkal a csatárok szerintem megeszik reggelire, túl lassú az a baj vele. Egy gueye+bakayoko/henderson/dembele/kante szerintem jobb megoldás.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek egy olyan felállásban, ahol 2 CDM van, mint pl. a 4231 érdemes megvenni IF Fellainit?
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
A 2 CDM nálam a Dembelé, Fernandinho, Gueye, Wanyama négyesből áll össze.
A két szélsőnek meg én is használom a szélső védőket néha.
Az LM és RM nálam come back utasítást kapott, így mindig vissza is zárnak. Elől meg vagy két gyors, vagy egy gyors és egy hegy van.
Mondjuk Antonio kimeríti a gyors hegy fogalmát, mert nehezen nyomják el és gyors is.Eddig bejön a 3-5-2.
Egyéni taktikád nincs?
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Meghivott
üzenetére
A közép középnek a low/high lenne a fontos, de ebből kevés létezik (De Rossi, Gonalons).
Ha az nincs akkor M/H. Jó passzolása és szerelési képessége kell hogy legyen.
A 2 cm utána H/M és itt a pace és a dribbling számít (engem meglepett hogy nem a passzolás, de működik) Lulic egy nagyon jó LCM volt nekem.
Az LF és RF nek H/L( vagy ha nincs, jó a H/M)
Itt a pace és a passzolás számít nagyon hiszen ők lesznek az előkészítők( nem árt ha van egy 70+ shooting )
A csatár a legjobb ha H/L hogy ne kolbászoljon hátra itt a pace és a shooting a fontos. -
underdark
aktív tag
Hogy kell úgy elvenni a labdát, hogy fut a játékos mögött és elé furakodsz? Rohadt idegesítő, hogy mindig így veszik el, tökre nem reális szerintem
Oké, lehet hogy erősebb a játékos, de igazából mindenkivel megcsinálják, lehet az illeti 150centis 40kilós is
Ha én akarom nyomni ezt a push&pull gombot akkor elakarja kapni vagy csak simán szerelni
-
etaclan1984
őstag
válasz
chelseafan94
üzenetére
7kor resetel a mostani MM. Sztem addig még feltornázzák az árát
Én eladnék 3at 6-7ezer körül addig, ha nincs benne is fixen kerestél, ha meg benne van lehet hogy más is elárasztja a piacot. -
chelseafan94
tag
Szerintetek megéri most Tim Cahillt 5k-ért felrakni vagy fog még feljebb menni? Tegnap vettem belőle 5 darabot 500 coinért.
-
etaclan1984
őstag
Szerintem tuti benne lesz. Bár én nem feküdnék rá egy rangadóra ennyire, mert hiába van most 850 felett a legolcsóbb, ha nem lesz benne más is visszapakolja és megpróbál minél hamarabb túladni rajtuk és akár még 700at se kapsz majd érte. Legalábbis nálam volt tavaly pár ilyen hétvége, azóta inkább csak 3-4 lapot vettem minden csapathoz. Persze nem okoskodok más kereskedésébe, csak jó tanácsnak írtam!
-
Nadihun
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A tegnapi nap random licitáltam Melbourne City játékosokra, 400-500 körül ment a lapja. (XONE)
Jelenleg már 4100-as licit is van rajta.
Persze nekem nem sikerült vennem tegnap, de másik 6 játékost a csapatából igen
... -
Stylerr
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Akkor jól emlékeztem!

Hány órakor jön az új MM? -
Kristof_94
nagyúr
Tim Cahill most szerzett 2 nagyon fontos gólt Szíria ellen, az egyiket a 109. percben, de mivel keddi nap így nem kap informot. Pedig az 50. válogatott gólja volt...

-
ferni
őstag
Kíváncsi leszek a Marquee cuccra mik lesznek benne.
Remélem a Milan benne lesz, vettem 100db Montolivot 700 zsetonért...

Most is el tudnám adni 800-850ért, de hátha feljebb megy ezerig. -
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jelenleg 76K. Szerintem megy még 100 fölé is bőven.
-
underdark
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
milyen patch es mikor?
-
Meghivott
addikt
OTW Sigurdssont most érdemes eladni vagy ha emelkedik a lap ratingje? Gondolom fog...
-
etaclan1984
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Tavaly amikor áttértem erre a felállásra már egy TOTY Piszczek és egy SIF Marcos Alonsom volt ezekre a pozikra. Brutál jók voltak LM/RM-ként. Idén még csak egy OTW Walkerem van, bal oldalra még nincs meg az igazi, addig egy 1000coinosal tolom. A chemistry pedig tudjuk hogy csak dísznek van, tehát annyira nem foglalkoztam vele hogy nem volt 100as.
-
scholl
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
kösz

tipp:
cam -ba kruse deadeye -val, elég jó finesst lő, bár nem egy szélvész -
scholl
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
kösz !
meglesem őket!
amúgy milyen felállást használsz? mert 433 -4 tippeltem, de cdm -delaney összezavart.
-
Yodamest
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Igazából LM/RM helyén akárcsak tavaly, most is LB/RBket használok.
Hmm az is egy érdekes dolog lehet, nem rossz ötlet. Mivel idén a cselezést nagyon könnyű levédekezni így olyan nagy jelentősége nincs a gyors agilis szélsőknek már mint az elmúlt években. Kb annyi, hogy állsz előtte a védővel és bármi cselt tol fennakad benned max akkor viszi tovább ha szerencsésen visszapattan rá a labda, idén ennyi a cselezés. A passzoknál viszont hasznos lehet ha jó interceptionja van a szélsőnek, elcsíphet pár átadást, illetve visszafutásoknál is könnyebben szerel mint egy Walcott vagy Zaha pl.
Lehet kipróbálom majd én is ezt.Ja szögletekhez egy tipp ha van a csapatban jól fejelő erőcsatár akkor a rövid sarokra kell neki kb közép erővel belőni a labdát, mióta erre rájöttem szinte minden meccsen születik szögletből egy gólom akár közvetlen a fejes által akár az abból kipattanóból.
-
LedyGyuszi
addikt
+kieg:
CB: Toprak, Brooks, Tah mind anchorral
CDM: Delaney (ANchor)
GK: FährmannSchürrlet ST poziban Sniper lappal használom, de jó lehet Hawk, Marksman is
Boatenget még bevallom nem teszteltem ,de talán CM-CAM poziban ENgine-t védekezőbb szerepkörben shadow, powerhouse lappal -
Meghivott
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
És a CMek? Az talán fontosabb... 2 H/H és egy támadóbb pl H/M?
-
ShiberMonkey
senior tag
Amit én megfigyeltem,saját csapatomon (4-3-2-1)
A két szélső védő work rateje legyen:M/H (ez nagyon fontos)
Az egyik CB (bal oldali) M/H itt a pace 70+ és a szerelése 80 körül jó ha van.(Benatia típus)
A másik CB L/H és itt a pace nem nagyon számít, de nagyon jól kell hogy védekezzen.
Tudnám még ecsetelni, de egyszóval nagyon fontos a workrate mindegyik posztra jól meg kell válogatni, függően attól milyen a felállás és a játékstílus. Amit belinkeltem oldalt egyszer (ha valakit érdekel elküldöm) kiválóan leírja ezeket egy táblázatban.
Ez nem jelenti azt hogy nem lesznek bug gólok meg hasonló, de én a legelső verziótól a játéknak ezt használom és érezhetően egységesebb a csapat. -
scholl
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Németek:
LB: Schmelzer, Wendell (sentinel)
RB: Piszczek
CAM: Volland, Forsberg
CM: -junuzovic, Boateng (ST->CM), IF Aranguiz
ST: Schürrle LF
LW: Konoplyanka
RW: BellarabiMilyen chemet javasolsz Boatengre, és Schürlére?
-
gabigyerek
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Az alap beállítást én is jobbnak találtam, de lehet hogy csak azért mert még nem találtuk meg az ideális egyénit. Mondjuk patchig már nem érdemes tesztelgetni, utána inkább.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Én is 3-5-2t tolom. Tavaly év végén próbáltam ki először és nagyon jól ment vele. Ahogy mondjátok, az LB/RBk nekem súlytalanok voltak a 4 védős felállásban. Igazából LM/RM helyén akárcsak tavaly, most is LB/RBket használok. Olyanokat akiknek a shotingon kívül minden statja 75 feletti, így tud támadni és védekezni is a széleken. Érdekes, mert a tavalyi egyéni beállításommal idén eddig csak szenvedtem, tegnap visszaállítottam mindent alapra és 4ből 4win.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak vmi mintha fura lenne.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)