- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabigyerek
senior tag
Ezzel el lett indítva a háború

Én nagy BPL fan vagyok és sosem szerettem az olaszfocit, viszont az tény, hogy bár az olasz foci taktikusabb és inkább az igazibb focit idézi, addig a BPL tiszta erőjáték. És ehhez lehet Pogba még nem szokott hozzá. Folyamatos testharcok amiket máshol európában sárgáznak itt tovább engedik. Folyamatos sprintek és rengeteg távoli lövés. Más stílus, nem feltétlenül jobb. Az biztos, hogy aki nem szereti a sok rinyát az a BPL szereti, aki meg a taktikusságot szereti az más európai focit néz

Illetve míg olaszba vannak simán tippmixelhető meccsek, addig a Premier ligában ha pl egy Sotonhoz megy idegenbe valami nagyobb csapat az sosem tuti vendég.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest