Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lori82
senior tag
Sziasztok most vagy valamit félreértettem vagy valami gebasz van.Előző héten Gold 2 Rank-et értem el.Nézegettem a hétközi kupákat,megpróbáltam megnyerni őket ,de nem sikerült.Annyira nem is érdekelt,mert én úgy tudtam,hogy ha valaki gold 3 rank-et ér el előző héten akkor automatikusan bejut a következő heti WL-be.Rosszul tudom?Arcon csapásként vettem tudomásul,hogy nem játszhatok a WL-ben,mert "did not qualify"
Most akkor mi van? -
Kristof_94
nagyúr
Újabb EAIDS. Kár, mert régóta nem éreztem hendit, inkább a szokásos bugok mentek. Gyakorlatilag több eladott és ellenfélhez pattant labdám volt, mint sikeres passz. Pedig nem bénán passzoltam. Volt, hogy 10 percig próbáltam felszabadítani, mert valami úton-módon mindig megkapta a labdát... 7 meccsből 3 győzelem, 4 vereség, ebből 2 DNF miatt.
Éljen a nagy csaló védelem, amivel kb. egyik "hacker" dolgát sem nehezítették meg... -
dejvid8
őstag
Csináltam ma egy kis összehasonlítást. A bal oldali árak amennyiért én vettem őket, a jobb oldaliak a piaci árak voltak (ma 12h körül készült a kép, akkor néztem az új árakat, nem hiszem h sokat változott azóta).
[ITT A LISTA]
Szerintetek lejjebb fog menni az áruk? Gondolkodom rajta, hogy eladom őket, most hogy ilyen árban vannak, és aztán visszaveszem HA lejjebb megy.
Így a csapatom kb 425k-t ér. (azóta vettem egy Lacazettet is).
Mondjuk ideiglenesen megépítenék egy PL csapatot, ennyiből lehet szerintem elég szépet. (mert egyébként meg vagyok elégedve a Francia csapatommal, azért is szeretnék visszatérni ha lemegy az áruk)
Platform : PC
Szerintetek? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Szerintem kellene, hogy legyen MM. Talán a BL lapokkal együtt jön.
-
Rypejakten
addikt
irreális ez a Costa SBC, a következő inform lapjai is olcsóbbak lesznek, mint ez a lila..
ráadásul még külön képet is lusták voltak lőni a srácról.akkor ezen a héten nem lesz marquee matchups, ugye?
MdewC: +1

F1rstK1nq: én sem cáfolom a bronz-metódust, mindössze annyit tennék hozzá, hogy nem csak a squad-ratingen múlik, és valami hihetetlen véletlen-faktor játszik közre a megjelenésekor.
-
HdRew
őstag
Tehát azt mondjátok, hogy nem hisztek ebben, de ti is bronze benchingeltek?

Akkor miért csináljátok?
És hogy lehetne megcsinálni, hogy ne kelljen fitness squad kártyát vennem, és tudjam pihentetni is a srácokat, emellett 82 fölé ne menjen az értékelésem?
(Lehetetlen, mi?) -
tibi206
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát azt a 8 IF-es részét nem is értem hogyan gondolták 2 Jumbo Premium Gold packért

-
ЯΞD
senior tag
Sokat írogatjátok a hendi-t. Az mi vagy mit jelent?
-
tibi206
tag
Kint van a Costa POTM SBC!
-
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is néztem múltkor, nagyon vicces, kb minden potenciális piaci rést betömnek.

(ebből is látszik, hogy sokan hisznek a rating manipulációban, különben a 45-ösök nem ennyiért mennének) -
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Itt igazából nem is mondasz ellent a dolognak, neked 80 körül van, az általad említett streamereknek meg 82 körül.

Én nem mondom, hogy hinni kell benne, sőt, de itt van például a tavalyi srác aki szétverte 16-ban a mezőnyt és idén is a legjobbak közé tartozik: Gorilla squad-ja, ő például mindig hangoztatja, hogy nem engedi 82 fölé, mert teljesen más lesz neki játékmenet.
Az idei eddigi legnagyobb torna (ESWC) nyertese: DaXe squad-ja, 83-as rating és nem poénból padoztat bronzokat ő sem.
szerk.: Ezt nem tényként írom én sem, hogy márpedig 82 felett jön a hendi, elhiszem, hogy rengeteg példa van ellenkező esetre is. Azt írom tényként, hogy a legjobbak hisznek ebben és így is játszanak.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Egyet értek, hogy nem rating függő.
Nálam is volt ilyen hullám, 82 volt a ratingem és volt alacsonyabb is, most 3 bronz lappal 83.
Plusz azt is adom, hogy aki igazán jó, az az ilyen meccseket is behúzza. Kötél idegek / lesz@rom tabletta. Ehhez külön érzék kell és szerencse, engem nagyon zavar, ha be van lassulva / akad.
Pedig aki div 1-et akar nyerni, vagy jó WL helyezést, akkor ezt be kell nyelni és tolni ezzel együtt... Gáz.
-
Rypejakten
addikt
válasz
F1rstK1nq
üzenetére
hát, az 'annyirát' nem tudom, de fifa 14-16 között sosem volt a csapatértékelésem 80 fölött, bronz cserék miatt, de ugyanúgy szívtam, hol 5, hol 10, hol 15 meccsenként, de állandó gyakorisággal.
bármely streamert nézek, legyen az Jabba vagy Inception, még bronzokkal is 83-84 körül mozog a csapatuk, csak ők skillből legyűrik többé-kevésbé a hendit.
-
dtrms
aktív tag
Én eddig soha nem nyitottam jó lapokat....Most heccből megcsináltam ezt a hibrides SBC-t és 10 k körül jött ki. Azt hittem olcsóbban megúszom, de már úgy voltam vele, hogy na jó befejezem. Amint kész lett megbántam.....de azért lelkesen kinyitottam azt a pár pakkot amit kaptam.
Hát nem hittem el

IF Castillo, Carvajal, Kanté, Cazorla, Martial és egy csomó mls és török játékos. (ezt így 4 premium player pack-ból)Ezzel szerintem le is tudtam a következő 3 évre
A 15 óta nem nyitottam egy jó pakkot se... -
Kristof_94
nagyúr
válasz
bdave16
üzenetére
Küld át hozzám! Talán őt nem dobálná ki DNF-vel...

Azért látom annyira nem megy rosszul önerőből!
Egyszer kellene már valahogy eljutnom az elitig, az adna némi zsetont, illetve játékosokat, akiket eladhatnék és végre befejezhetném a csapatomat. Tavaly mindenáron Messit, Neymart akartam, de most már nem, megelégednék egy Agüeröval is előre és ennyi. Talán majd a FIFA 20-ban összejön egy elit. Addig meg van 4 évem fejlődni.

-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Tedd hozzá azért ehhez, hogy szerinted.
Az esporter-ek (maga a szó szánalmas számomra, nem a jelenség, de ez off) többsége hisz ebben és "bronze benching"-el (nem fogom tükörfordítani, még mielőtt
), hogy rating-jüket 82 alatt vagy közelében tartsák, mert úgy nem jön szerintük annyira a hendi. -
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem múltkorában felajánlotta mikor nem nagyon volt időm,de nem fogadtam el,ezt önerőből kell

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
bdave16
üzenetére
Egy profi magyar játékos csinálhatna egyszer egy csatornát, ahol segít néhány oktató, bemutató videóval. Néha elég nehéz érteni Ovyy meg Krasi beszédét.

Ha annyira függő, lejátszhatná helyettem is.
Más: Végre megvan a 2. győzelem, tizikkel. Csaló volt a gyerek, 90-es Jonasa volt...
-
HdRew
őstag
Megjelent a hendi.
84-85-ös értékelése van a csapatomnak, azt az egy bronz 48-as srácot kivettem Auba miatt, vele 82-esre le tudtam vinni vagy max. 83-as voltam.
Én ugyanonnan Dybalával nem lövöm be, ahonnan az ellenfél Kantéval. Nekem ne mondja meg senki ezt. Ő is csavarta a labdát, én is, sarokra ment nekem is. Lloris persze kiszedte neki, nekem Buffon benyelte..
-
bdave16
senior tag
Erről ide nem akartam írni,de hatalmas érzés azt tudni,hogy egy magyar és az egyik haverod vezeti a havi ranglistát és stabil top40-es . Ja és a hogy a picsába játszott le ennyi idő alatt 25 meccset kommenteket ne írjátok,világi függő a gyerek,de fifázni azt tud

-
bdave16
senior tag
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
"Érdemes egyáltalán folytatnom?"
Nem.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én tehetek róla, hogy DNF-t kapok, meg a 90. percben megszakítja az ellenfél a meccset?
-
bdave16
senior tag
Készen állok a TOTGS-re !

-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A statokra gondoltam
,pontosan tudom a dolgokat
.Konkrétan Bacca szinten van,serie a csatárok terén . LinkJa és nem vagyok valami nagy zsugás,sajna a stabil goldon felül nem tudom tolni,lehet azért mert sokszor elizgulom vagy nem jön be a WL mássága .

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Írtam már korábban is. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
-
bdave16
senior tag
MILYEN SILVER IF EZ A PALI ? Még jó,hogy kihagytam 2 hetet múlthónapban gazdagodtam egy ilyen álattal

-
Kristof_94
nagyúr
Na jó, most már tényleg rohadtul elegem van. Az első meccsen nyertem, a másodikat elbuktam. Mondom jöhet a 3. erre véletlenül megnyomom a win gombot, ledob. EA live chat lósz*rt nem segített, adott 2 untreadable csomagot. Elkezdem a 2. meccset, eljutok a félidőig, erre ledobja ablak módba a játékot...
Érdemes egyáltalán folytatnom?
Menjen a fenébe az, aki ezt a rohadt ablak mód miatti DNF-et kitalálta, nem értem miért nem veszik már ki a játékból. Valahogy mindig elcseszi a kedvem ez a WL...
Bocsi a "dühkitörés" miatt, de valahogy folyton megszívat. -
HdRew
őstag
válasz
tibi206
üzenetére
Igen, és az IF Aubám pedig untradeable, pedig simán beváltanám egy simára, plusz egy kis zsetonra.. Vagy csak zsetonra.
(kb. 400-450k állna az olasz-brazil csapat eladásával rendelkezésemre.)De amúgy jól néz ki LedyGyuszi, köszönöm!

(#8559) tibi206
Számolgattam, valószínűleg csak max. jövőhétre lenne elég zseton, már ha a WL-ben kb. 100K nyereményt prognosztizálok.
(Utóbbi 2 hétben ennyi szokott lenni min.) -
tibi206
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Gondolom a hétvégi liga miatt áll a csapata 3 nemzetből .
-
tibi206
tag
Én váltanék a helyedben, sokáig játszottam hasonló csapattal és nekem nagyon bejött főleg Aubameyang (sima) illetve Reus.
-
HdRew
őstag
Valaki segítsen kérem
Így, hogy megkaptam IF Aubát, gondolkodok egy német csapaton.Csinálnék talán egy ilyen csapatot.
Valószínűleg csak ennek az eladásával tudnám megcsinálni.
Szerintetek?
A német csapat 4-1-2-1-2-ben menne utána Reus CAM-ba.
Valószínűleg nagyon necces lenne a német, de talán sikerülhet.

-
ferni
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
4-3-2-1 volt.
RF-LF helyett cserélt, csak a védőket nem értem minek cserélte meg... -
BigDeal
tag
Tervezek építeni egy 700k értékű csapatot és tudnátok abban segíteni hogy mikor érdemesebb vásárolni, mikor van egy kis csökkenés? Most vagy inkább a késő délutáni órákban? Egyáltalán érsemes ezzel vacakolni?
-
HdRew
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nálam sem, a Serie A csapatomban most Buffon van, amúgy Handa szokott lenni.
A múltkori WL-en pedig De Gea volt. (Mostanira Courtois-t terveztem, de Immobile helyett beszereztem Dybalát és akkor mellé IF Perotti kellett chem miatt. Ja, és így Manolasnak is mennie kellett, helyére Barzagli jött, a 3 nemzetiség kritérium miatt. Szép, mi?
) -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor félre értettem, kezdés után rendben.

De nincs vmi gyári taktika erre IG, mintha rémlene vmi az analóg nyilaknál, hogy a két szélső cseréljen helyet és akkor nem kell megállítani sem. Ez idén is benne can???
-
HdRew
őstag
Még szerencse, hogy azt mondtam, most a rövidre nem jön annyi gól. Butland tegnap is (barátságos meccsen) és ma is, WL-ben kapott egyet-egyet rövidre, amit védenie kellett volna érzésem szerint.
Ment is, jött Mandanda.
-
ЯΞD
senior tag
Ha törlöm a club-ot azzal mit bukok el? Mindent beleértve a coint is?
-
Lori82
senior tag
Megkaptam én is a havi bónusz kártyát.Nem tudom,.hogy számol az EA,de amikor bejutottam,gold 3,2 vagy 1 lettem ,bár az igazsághoz hozzátartozik,hogy egyszer nem sikerült bejutni. Egy Silver 1-es játékos lett a nyeremény : Gyurcsó Ádám

-
HdRew
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Még egy picit nézegettem a csapatod.
Gibbs helyett Danny Rose?
Musa pedig szerintem feleslegesen veszi el a helyet más játékos elől azzal az egy nemzetiségével. Oda betenném Rémyt és Henderson vagy Wilshere helyére Kantét. (Bár nem tudom, hogy mennyi zsetonod maradt.)
-
HdRew
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Walcott helyére én Oxlade - Chamberlaint tenném.
Persze, ha neked nem baj, hogy nincs skill moves és weak foot, nem szóltam.
(Erőben is jobb.)Maestro, Sniper chem lapokkal király lehet szerintem Ox.
-
HdRew
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi szépen!
Az ezüst IF-ek se rosszak már azért.. 
(#8524) MdewC
Itt is köszönöm a gratulációt, bár, inkább az EA Istenek segítettek hozzá.

Jó lap nagyon, 4 meccs 6 gól 2 assziszt, de ugyebár nincs skill moves.. Kicsit hiányzik, de amíg én szerzem az első gólt, addig nem para.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ti lecserélnétek EZT a csapatot ERRE?
Amúgy a hosszú sarok tényleg nagyon OP, de annak fényében gáz, hogy a 16-ban meg lehetetlen volt hosszúra gólt lőni, ellenben rövidre mindig bement... (Igaz, ez most a reális.)
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Biztosan nem.
How Chemistry Works in FUT 17:
Team Management In-GameOnce in-game, Team Management has no effect on chemistry, this includes but is not limited to formation and position changes.
-
77Guba
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De a beadásnál nem probléma, hogy a sutábbik lábbal kell végrehajtani?
-
szcsaba95
tag
Van aki követi a kisebb bajnokságotak? Melyek érnek mostanában véget? Várható sbc miatt érdekelne. Én a brazil és argentin bajnokságra gondolok, esetleg még az orosz, de az utóbbi lehet mar átállt az ősz-tavasz felosztasra.
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Dehogynem. Egy 5k-s pakk és csókolom...

-
trapedli
csendes tag
hali. Van 120K coinom, hogy megcsináljam a Jonas (POR) SBC-t... meg lehet szerintetek ennyiből? Ha nem akkor inkább bele sem fognék...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt elárulod, hogy itt mi a tökömért van megcserélve az LF és az RF?

A taktika jónak tűnik. De kiégek, ha direkt vannak felcserélve a játékosok.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha valaki esetleg tudna tanácsot adni reggelig azt megköszönném! Gondoltam arra is, hogy Hazard LF és Walcott RF, de akkor valamelyik 5 chemet kap...
Kicsit tanácstalan vagyok, ez a 3 nemzet megkavart.
Egyébként ez a custom tactic: 85-60 org, 70-65-35 free, 50-50-40 cover.
Ez jónak tűnik? -
HdRew
őstag
Megjöttek a monthly rewardok, mivel összességében a GOLD1-ben végeztem 90 győzelem környékén, ezért kaptam 3 untradeable IF-et + kit.
Aubameyang, Kalou, a harmadikra már nem emlékszem..
Örülök, mint majom a farkának.
Lehet, hogy Auba nem annyira jó, de azért így is több százezer coinba kerül. 
-
77Guba
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha valakinek van már IF vagy SIF lapja akkor attól is erősebbet kap vagy csak dobnak egy kicsit a sima lapján?
-
Kristof_94
nagyúr
Holnap, magyar idő szerint 7-kor jön a TOTGS vagyis a BL csoportkör legjobbjai. Várhatóan 23 játékos, legalábbis tavaly annyi volt. Aki szerintem nagyon esélyes: Messi, Neymar, Ronaldo, Cavani, Lewandowski, Aubameyang, Özil, Mertens, Bernat, Sanchez, Sidibe, Bender...
Újabb lapok, amiket nem nagyon engedhetünk meg magunknak.

-
bdave16
senior tag
Hivatalos a TOTGS! És elég szép dizájnt kapott
. A Pro leagues SBC-ből erre tartogattam a 100k-sat,csak még nincs kész az utolsó csapat

-
77Guba
aktív tag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Az a baj, hogy ezekből a bajnokságokból kevesen csinálnak csapatot, mert sok a hiányposzt... Megnéztem pár hete a törököt, de nem vagyok olyan jó játékos, hogy megengedhessem magamnak.. Talán ha török lennék...

-
SzakalyAti
tag
Az új sbc-k játékosai emelkedhetnek, vagy nem nagyon már? Azt hittem jobban fognak menni a lapok, bár gyenge a jutalom, szóval nem hiszem.. ?
-
Meghivott
addikt
-
-
77Guba
aktív tag
válasz
bdave16
üzenetére
Vagy szombat-vasárnap amikor többen vannak fent... De nagy kaszálás nem lesz, nem sok mexikói és török csapattal futni össze, konkrétan én még eggyel sem pedig rengeteg mérkőzést letoltam már.. 15-ben volt, hogy a fitness csapatom török volt, de most csak egy csapatom van...
-
Kristof_94
nagyúr
Na, bejutottam a WL-be elsőre. Velük!
3 meccs lement normálisan az utolsónál jött egy öngólos. Leírom, hogy miket értek el, a csalós meccset nem számítom.
Walcott: 4 meccs, 4 gól, 3 gólpassz
Welbeck: 4 meccs 3 gól
Oxlade-Cham.: 4 meccs 2 gólpassz
Henderson: 4 meccs 2 gólpassz
Wilshere: 4 meccs 1 gólNem tudom, hogy fogok-e a WL-ben játszani és ha igen, akkor mennyire lesz időm. Szerintetek milyen a csapat? Érdemes váltanom a BPL-esre egy kis változtatással vagy jó ez?
Szerintem össze tudnám úgy hozni, hogy 3 nemzet legyen. A védelem az maradhat angol, Williams helyére keresek valakit. A többire viszont nincs ötletem, pl. Walcott és Hazard között sem tudok dönteni. Ez a BPL.(#8454) F1rstK1nq : Akkor tuti, hogy nem csökken a chem 5-re, ha pl. Hazardot beteszem RF-be a meccs közben?
-
ЯΞD
senior tag
Azoktól kérdezném akik PC-n játszanak. A játék beállításoknál eddig a lock 60FPS-re volt állítva most áttettem No limit-re akkor mért van limitálva ugyan úgy 60-ra? Mivel lehet beállítani, hogy annyi fps legyen amit bír a vas?
Tök mind1, hová állítom 30-60-Nolimit. Mindenhol 60 van. De a játékban meg sehol nem találtam olyat, hogy esetleg V-sync ki vagy bekapcsolható lenne.
-
Geradossz
aktív tag
Weekend leagure hogy lehet kijutni autómatikusan selejtező nélkül? Ha első osztályban vagyok, vagy máshogy is?
-
Kristof_94
nagyúr
Tuti valami átok ül rajtam, mert nem tudok győzni Serie A csapatok ellen.

Most is 10 perc után már 3-0-ra vezetett. Volt egy olyan gyenge lövése, hogy gyakorlatilag gurult a labda, de But(t)land azt is beengedte. Nekem meg a máskor halálpontos Hazard 16 méterről mellébombázta. Na ilyenkor szoktam szépen kilépni.
SBC: Azért annyira nem mennek sokért, mindegyik silver max. 2-3 ezer zseton. Azt hittem Eto népszerűbb lesz.
-
BigDeal
tag
Melyik évben fogja kinőni már a játék azt a fatàlis hibáját hogy háttal állva hajazálpontosat lehet passzolni emberhez? A többség hátuk csak kivágja vagy nyom egy passzt és úgy is emberhez megy! Hihetetlen
-
vegitossj7
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Azok hát... Meg nem értett taktikai zsenik, magányos csillagok.
Most is, csodás védelemnek voltam szemtanúja: Lag + elváltás.
Na, ebből az sikerült, hogy 3-0-ra vezettem 10 perc alatt, mert csak egyenesen futok, beadok, Meier gól(ok).
Észrevette hogy ebből baj lesz, ezért valahogy 2 öngólt szereztem, félidőben 3-2, NULLA kapuralövéssel részéről. Védekezése semmit nem változott, maradt IF Pogbán, akármi is történjék.
Vertem neki még egyet 25-ről, majd mikor látta, hogy ebből baj lesz, folytatta a 80%-os labdabirtoklását egészen meccs végéig. 1x mellé lőtt IF Bale-el. Ezeknél még a DIV 3 is nehezebb...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Hát, arany közép út ide vagy oda, most tesztelem 4-3-2-1-ben az értékeket, de semmi extra eddig, nem nagyon érzek difit ebben az alakzatban.
Egyébként akkor mások is tévednek, vagy azt se tudják, hogy mit beszélnek:
Krasi
Ovvy
fingja sincs
itt sincsDe ha te 50-es beállításra érzetél különbséget, az durva. Egyébként simán alakzat függő is, 4-4-1-1 szélesebb, lehet, hogy ott jobban kijön, mint egy szűk alakzaton. (Minden esetre a redditen sincs mindenki képben...)

-
77Guba
aktív tag
Mexikói és török POTY, majd lesz egyszer csak olasz is...

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
No offense, de ez szerintem leginkább a te érdemed, nem Meieré!

Te máskor is ilyen nonrare goldokkal nyomtál le mindenkit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most akkor mi van?
Éljen a nagy csaló védelem, amivel kb. egyik "hacker" dolgát sem nehezítették meg...

(Lehetetlen, mi?)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)