- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trapedli
csendes tag
válasz
tibi206
üzenetére
Egyértelműen Oblak jobb!! Navas csak a link miatt kell, mivel ha meccs közben cserélem Kante-t, vagy Sanchest-t (taktikától függően), akkor már csak 6 chemesek lesznek a védőim, viszont ragaszkodok a 10 Chemes játékosokhoz. Egyébként jól teljesít, de ténylegesen Oblak sokkal sokkal megbízhatóbb ingame.
Benzema..... A legjobb csatár akivel eddig toltam fifa 17-ben! Marksman lappal egy állat... és érdekes, hogy nagyon robbanékonyan mozog! Persze egy ST Ronaldo, vagy Suarez jobb választás, de hát na... más dimenzió árban

Fejjel mindent megnyerek, 4* skill, ami egy beforgatásnál pl. nagyon jól jön, 92 shooting mindent elmond.
Hamis 9-esként használom és fejelgetem le a labdákat a társaknak, vagy viszem rá a védőre a labdát.Nekem idáig jobban bejön Benzema, mint Griezmann.
Balisz.: na akkor itt az ellenpélda
Persze igaz, hogy emberenként változik a vélemény. Nekem sokat potyázik, de azért szokott nagyokat fogni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze igaz, hogy emberenként változik a vélemény. Nekem sokat potyázik, de azért szokott nagyokat fogni.