Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Nagyon jó kis budget csapat ez, én 4 olcsó upgradet tudnék hozzá ajánlani így elsőre:
1.Bertolacci -----> Bonaventura
2.Medel------------>Melo
3.Strootman------>Lulić
4.Perin---------------->López1. esetben nincs is mit magyarázni, oda minden téren jobb Bona, egyedül védekezésben kicsit gyengébb, de ACM posztra szerintem ez egy vállalható kompromisszum
2. Melo egy beteg állat! Nekem nincsenek pénz beli megkötéseim, de Melo ott van a kezdőben és lövi a gólokat CDM-ként is! Persze közben mindent összeszed mint egy hepa szűrős porszívó, próbáld ki!
3.Lulic szintén zenész lenne, állati jó player, van benne valami jóság, egyszerűen minden sikerül neki: gyűjti a lasztikat, lehet vele szambázni a 16-osnál, mert nem lassú, de közben jó nagy gólokat is tud lőni - all in one.
4. López pedig a legmagasabb kapus a bajnokságban, valószínű ez is belejátszik (igen számít a kapus magasság mint stat) nagyon nagyon megbízhatóan véd, Buffon nem tudta kiszorítani a kezdőmből, szerintem ez mindent elmond róla.És ezek tényleg csak pár filléres játékosok egyik sem egy nagy összeg.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI 3090 24GB
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs