Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én is ezen a megállapításon vagyok, ki nem állhatom a csúszkálást. A másik halálom amikor az a védő szerel amelyiket nem is irányítja
nem azt mondom, hogy segghülye legyen az általad nem irányított védő, de valahogy én azt sem tartom jónak, hogy a hülyegyerek csak nyomja a gombot az meg leszerel közben semmit nem csinál tényleg csak 1 gombot nyomva tart
ráadásul ez nálam nem működik olyan hatékonyan akármennyire taposom ki a gombot.. baszik olyan agresszívan szerelni 
(#4160) Yodamest: igen erről már volt szó, hogy így tudsz kb. idén sprintelni. Azt hiszem MdewC említette meg, hogy van ilyen a trainingben is és érdemes kipróbálni, alkalmazni. Bár nekem Balet elnyomja egy Lahm is, de ezen már meg sem lepődöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- SzoftverPremium.hu
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem azt mondom, hogy segghülye legyen az általad nem irányított védő, de valahogy én azt sem tartom jónak, hogy a hülyegyerek csak nyomja a gombot az meg leszerel közben semmit nem csinál tényleg csak 1 gombot nyomva tart
ráadásul ez nálam nem működik olyan hatékonyan akármennyire taposom ki a gombot.. baszik olyan agresszívan szerelni