Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

Üdv Urak! :)

Lassan, de biztosan haladok én is, egyelőre még elég kevés meccsel, de talán még nem maradtam le semmiről. Offline most jön a 6. osztály, természetesen ultimaten, vagy nem kapok gólt és 0-0, vagy 1-0-ra sikerül hozni, ha már 2 gólt lövök, akkor nagy az öröm. Ha hátrányba kerülök, akkor nagy ritkán sikerül fordítani, de akkor vért kell pisálni.

Online most jön a 8. osztály, :DDD legalább is remélem, egy ideje nem kaptam ki, jó lenne győzelemmel behúzni a 9.-et is... :B

Ennyire van időm sajna, de sokkal jobban megy, mint 2 hete. Viszont rengeteg kapufát lövök, szinte minden meccsen jut belőle egy, főleg fejesekből, akkor is inkább a korai beadásból, ha megelőzöm a CB-t, akkor legtöbbször a felső lécen csattan a bogyó, de lövésből is sok a kapuvas...

Tizenegyesekre nagyon figyelek, szinte nem is szerelek a 16-oson belül, csak a bal alsóval, de ott is befújja néha, ha a barom belefut a védőmbe. Ezért inkább már előtte próbálom szerelni, lerántani, persze ez nem mindig sikerül.

Amit pedig észrevettem, hogy ha védővel hozom fel a bogyót, akkor komolyan mondom, hogy jobban összpontosítok/jobban kell összpontosítani a sikeres passzra a kp-nek, mint amikor gólhelyzetben vagyok, mert a legtöbb meccs, az ezen múlik.

:R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés