Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
Olvasgattam visszamenőleg is a hsz-eket, nagyon érdekel, hogy mi fog majd kisülni ebből a dologból.
Gondolkoztam én is, hogy megvegyem-e a 16-ot vagy ne... 15ben egész fasza csapataim voltak már ámde elborult az agyam és töröltem mindent. Azóta csak offline játszottam haverokkal Xbox360on, ami szintén olykor-olykor katasztrófa volt.Mint pl tegnap sem tudam kettős emberelőnyben még egy Xet sem kihozni, de mások ellen sem ment a játék, olyan gólokat kaptam olyan helyzetekből olyan emberektől amiket csak lestem... De mindegy tegnap csak szar napom volt és tényleg jöhetek itt a hendivel meg ilyenekkel meg hogy létezik-e (biztos létezik, de ezt már milliószor millióan kielemezték) de nem is ez a lényeg, hanem
Ahogy itt nézegettem lesz majd itt ez a FUT draft ami érdekesnek igérkékezik(legalább is ha jól forditottam le), random játékosokat ad a posztokra onnan kell épiteni és nyerni meccseket, DE gondolom azért ez a rendes fut is megmarad nem mint ami eddig volt, csak szétbaszva a price rangekkel meg a max árakkal?aztán vagy össze tudok hozni valami értelmes csapatot vagy nem...?
A lényeg, hogy ahogy gondolkoztam valamit akkor is csak költeni kell a játékra, ha tolni akarom, mivel ha Xbox360-on játszom akkor kell live előfizetés, hogy más játékosokkal is toljam (amit 8K körül már meg lehet venni), anélkül csak liveon a gép ellen tudom ugyanazt mint az emberek ellen ami nem olyan jó...

Vagy
előrendelem, vagy megveszem PC-re, 12-14K, és itt már csak azok a kérdések maradtak, hogy vajon, vissza tudok-e majd állni bill-re az irányitásban (fifát 99 óta nem játszottam bill-ről), vagy a vezetékes xbox joystick ugyanúgy fog itt is működni?
És vajon a gépem el fogja-e birni rendesen laggolás és szaggatás nélkül? ASUS X550J (i5-4200H, 8GB, GeForce GTX850M 2GBDDR3, 250GB SSD) Illetve, hova hol mit kell regisztrálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR4 512+256 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független akku 92%
- iPhone 13 128GB gyári független új akku megkímélt
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Samsung UE55KU6670 55 Curved 4K UHD Smart TV távirányítóval
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest