Új hozzászólás Aktív témák

• elod22

senior tag

válasz dracox #763 üzenetére

Ne is mondd! A 14-ben 2 millió zsetont szereztem meccsekből, 42 millió átigazolási hasznom volt és úgyse tudtam megvenni Ronaldót. 2 hónapja kb. összekapargattam a 15 millió zsetont, hogy megvegyem, de nem jött össze, mert a sok buzeráns valami cheat programmal 15 milió fölé licitált, így esélyem nem volt még ha nagy nehezen elkaptam egyet amire rá tudtam licitálni a max. 15 millával (buy now-al egyet se találtam, pedig jó pár napon keresztül lestem). Így aztán vettem helyette zöld Neymart meg 2-3 TOTS játékost. Most persze lement az ára, de már eladtam ebay-en a drága jatékosaimat.

Tegnap nézegettem az új FUT lapokat, de eddig nagy csalódás az egész. Egy csomó jó játékost lefokoztak minden indok nélkül (pl. Di Natalet 85-ről 78-ra úgy, hogy 3 IF-t is kapott), másokat átraktak idétlen posztokra (egy csomó jó KTK-t kiraktak szélre, ahol már kevés a 75 pace), a legtöbb Milan játékos non-rare és még sorolhatnám. Eddig úgy voltam vele, hogy nagy valószínűséggel megveszem, de most több esélye lett annak, hogy idén kihagyom a FIFA-t és inkább kipróbálom a PES-t :) .

Új hozzászólás Aktív témák