- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gerner1
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Nos első meccsem után én le vagyok nyűgözve. Aki nem látja a különbséget a 14 és a 15 között az szerintem menjen orvoshoz, de komolyan.
A test-test ellen majdnem lehúzta a ruhát, az meg dobott egy kamu bukfencet, maradj már
Óriási szerintem. Nekem nagyon bejön, egy pillanatra nem bántam meg, hogy előrendeltem. -
Dinter
addikt
Nekem egyből ment

-
A grafika még mindig iszonyú gyenge, ezért nem adok pénzt...
anti aliasingot a gta2 -től megirigyelhetné
Ráadásul nincs se kedvem, se időm, se türelmem, se szándékom megtanulni távirányítóval játszani..

-
GRaul
őstag
ah, ha igy folytatja az EA nem fogom megvenni. pedig mar elorendeltem eleg reg.

-
GRaul
őstag
sziasztok,
feltettem win 8.1em van.
ah elinditom es kivalasztom a nyelvet, kifagy
Vmi tipp? -
clizer
tag
Talán megoldás a framework problémára: [link]
-
TommyGun
őstag
Nos pár észrevétel. PC
- sokkal dinamikusabbak a passzok és vlgre sokkal gyorsabban lehet passzolni a 14ben ez rohadt lassú volt, a 2 méterre lévő védő sokszor odaért mire végigment az animáció itt simán pöccintenek ha kicsit kell passzolni
- 14ben ugye alig volt test test ellen realista namost ez szerintem itt rohadtul kijön, azért érezni hogy ez nem az a motor ami a 14ben volt
- a rárúgás is nekem sokkal realistábban tűnik, ha üresen vagyok sokkal nagyobb eséllyel lövi kapura mintha szorongatnak 14-ben azért voltak vicces bombák itt ha védő nyakadon van elég nehéz jót lőni.
- szerintem jobb a labdavezetés is, és a védekezés ha manuálisan csinálod is jobb lett 14ben vicc volt hogy a támadó a lasztival gyorsabb volt ha pörgött forgott a lasztival, ha elszúrom a szerelést ok hogy otthagy mint a szart de amikor követed és úgy, szal szerintem ez itt sokkal jobb.
- a grafról annyit hogy én maxon tolom (r9-280x) de lehengerlő, a fú kegyetlen jó, a játékosok mozgása, meg hogy kirepül a fű amikor visszajátszásban rábombáz, ilyen eddig nem volt.
Tetszik hogy lelassul az idő amikor bedobás pontrúgás van, letolják az animációt odaviszi a lasztit lerakja satöbbi jópofa jobb mint volt és nem pörög az idő.
Egyelőre nekem jobban tetszik, a stadion, is állat, a mezek sokkal jobban rongyolódnak mozognak a játékosokon. 16-sonon belül a védő hátrateszi a kezét összekulcsolva, ilyenre a 14ben nem emléxem...Jah és a kapusok tényleg jobbak lettek!
-
szami777
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
nekem az van
És felismeri trükk nélkül.
Indításkor már azonnal működött, nem is kellet átváltsam.Más
Kicsit furcsának találom, hogy hatalmas hájpot csinálva bemutatták a top 50 játékost és a számok még csak kicsit sem egyeznek itt.(se messi, se hazard, se costa, és még csak ezt a 2 csapatot néztem)
-
nepszter1
addikt
Valakinek esetleg van valami noname padja ? Az enyémet sehogy se akarja felismerni pedig a fifa 14 gond nélkül ment igaz kisebb mókólással .
-
S1M0N
senior tag
Hát, pár meccset játszva a demóval, szerintem játékmenetileg semmivel sem jobb a PES-nél, sőt...
Ahhoz képest, hogy a 14-et konzolon mennyire istenítették (főleg az új motor miatt), számomra csalódás a játék.
Grafikailag sem egy nagy eresztés, persze jól néz ki, hogy a pálya hogyan veszíti el az "épségét", de az animációk sem jobbak semmivel sem a PES-nél.
Szóval engem nem győzött meg a demó arról, hogy feltétlenül megvegyem a FIFA 15-öt.
-
LaciMc82
aktív tag
Na most meg exe hibával kilép áááááá....

-
lofagi
addikt
Köszi skacok!
Egy Razer Sabertooth-om van, de remélem hamarosan kiadják a Xbox ONE verziójukat, azt próbáltam (mármint egy originál kontrollert
), nagyon kényelmes volt a fogása. -
clizer
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nekem sincs meg, én is csak megpróbáztam.

Amúgy GeForce GT 330M van nekem notebookban, úgyhogy fejleszteni nem tudom.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nálam a DX 11 hiánya okozza szerintem ezt és mindenki másnak is szerintem

Idén ennyi volt a fifa

-
Rypejakten
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
HD6770, highon, 1680*1050-ben, 2x élsimítással laggmentes, szerintem olyan 35-45fps környéke.
-
vegitossj7
addikt
Akinek nem megy:
Milyen a vidikaritok ?

Mert tudom, hogy nekem nincs meg a gépigény, de mégis próbálkozom

-
lofagi
addikt
Mivel eddig csak havernál játszottam a 14-el, elkapott a szíj, ezért is nevezek be egy 15-re. Viszont a kérdésem az lenne, hogy a játék irányításával mik a tapasztalatok? Eddig igazából csak kontrollerrel játszottam. Gondolom ebből a szempontból az irányítás akkorát nem fog változni, hogy ne tudjanak a régi focisták a kérdésre válaszolni.
A kontrollerrel marad továbbra is legjobb alternatíva vagy az egér+bill kombó esetleg csak a bill? Erre tud valaki nekem valami jó választ adni?
-
clizer
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Akkor nem kell elsietnünk a dolgot.

Csak írják ebbe a fórumba, ha megvan a megoldás.. -
LaciMc82
aktív tag
Na de a 8 giga meg van a gépben akkor nem értem mi a baja .
-
Rypejakten
addikt
pár benyomás:
Ignite engine fantasztikus, engem pl. az outrok fogtak meg a legjobban, néhány lövésvisszajátszás már félelmetesen közeli a valósághoz.
te.jó.ég, ha az eddigi fifák a sebességre voltak kihegyezve, akkor ez most mindenen túltesz. úgy futják le az embereim, ahogy jólesik. de durván, utol sem érem őket. Ricky Lambert úgy kígyózott át a védelmemen a maga 60 környéki pace+dribbling kombójával, hogy csak néztem. Sterling után már nem is futottam, reménytelen. szóló, gól.
lövések jók, picik reálisabbak, mint a 14-ben. passzjáték kicsit óvodás, rendellenesen lapos és könnyed minden passz, DE belekalkulálták a hibaszázalékot, Iniestával rontottam vagy 3-at kapásból.
fejelni jó, majdnem fejeltem Verrattival egy gólt (160 magas a srác). Zlatan, illetve a magas játékosok szintén OP-k (várom már Ibarbot...nem).menü jó, felület jó. finomítsanak rajta, és nem lesz rossz.
-
Sziasztok.
Letöltöttem és felraktam a demot, de indításnál ezt dobja.

_Ez mi ez?
-
mycsu29
tag
végre itt a demo!!!

-
lofagi
addikt
Utóirat: tudom, hogy késői igazolás, de akkor is fekete pont, hogy Balotelli nincs a Liverpoolban.
Szerintem mivel ez még csak egy demo így annyira nem számít, s tudomásom szerint a Fifa14ben is folyamatosan frissítették ezt a részét. Szóval szerintem ettől nem kell tartani,hogy nem lesz változás.
Más, sajnos mivel nekem elég gyengus netem van, így amikor írtam, hogy lehet tölteni azóta töltöm 300-400 KB/s -el 46%-nál járok, de lekopogom eddig még 1x sem szakadt meg. Bár UK-ből tolom, lehet azért, nem tudom. Szóval nem biztos, hogy az EA a hibás mindig.
-
gszp
tag
Gyors benyomások:
Toltam a játéknak egy kis stressztesztet. Háttérben kismillió program meg a fifa 13 is
fut.1920x1080, High grafika, AA és FPS limit nélkül HD méretű ablakban kicsit szaggat, de nem számottevő, majd még próbálgatok ezt-azt.
Magáról a játékról: egy meccs után bitang jó, a gameplay inkább finomítás, de rengeteg apró változás van, ami már most feltűnt. A grafika szép, végre nem papírmasé nézőket látunk, bár őszintén, meccs közben ki foglalkozik a nézőkkel? Igazából nem tudom, hogy idén miket ígért az EA, de úgy érzem, ezúttal kitettek magukért. Aki teheti, annak szerintem kötelező vétel teljes áron, mert ezt a játékot simán lehet játszani egy egész évig.
Konfiguráció:
ASROCK H55M PRO USB3
i5 760 2,8 GHz (4 magos)
2x4 GB Kingston HyperX (megnemmondommelyik) DDR3 1800
Radeon HD 6670 DDR5 1 GBUtóirat: tudom, hogy késői igazolás, de akkor is fekete pont, hogy Balotelli nincs a Liverpoolban.

-
Imre921
tag
Jól indul. És ez még csak a DEMO XDDDD
-
szami777
addikt
Valakinek sikerült átállítani a billentyűs irányítást?
Beállítottam keyboard onlyra, majd amikor szépen kiosztom és escapet nyomnék, nem tárolja bármelyikre megyek.
Így meg sajnos játszhatatlan. -
tojaaji
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem. Semmi hibaüzenet csak egyszerűen leáll a működése.
A Net Framework-ot már feltelepítettem. -
Imre921
tag
Detto
Bár nekem 30%-nál jár a letöltés. Nyomogatni kell neki mindig az újra-t mint a hülye mikor leáll a letöltés. Van mikor 50kilikkre indul be csak újra, de van amikor pár kattintás elég
Má 47% Kemény vagyok gecc

-
TommyGun
őstag
Nekem állandóan kifagy a letöltés, egyszerűen megáll...katasztrófa, nem igazán értem ha már egyszer elkezdtem miért nem tölti, EA azért kapja már össze magát de komolyan rakjon QUEUE-ba mindenkit aki le akarja tölteni de könyörgöm ez...
-
tojaaji
aktív tag
Betöltés közben leáll a működése. Ez mi?

-
pr1mzejEE
addikt
Na, én nem szenvedek ezzel, letöltöm holnap, addigra csak letölti mindenki

-
evibly
senior tag
Xbox 360 tapasztalatok:
Lejátszottam pár meccset és
- a menü magyar, a hangok, kommentár angol, akkor is, ha az elején a magyar nyelvet választod
- A pálya amortizációs nem észlelhető
- Az érzelmi jelenetekkel, scriptekkel nem találkoztam
- Az új szöglet gyors taktikák jók, és van "Letámadás" taktika is, ami szintén hasznos.
- A játékmenet egyelőre furcsa, de a 14 is az volt: a long shot nehéz, finess shot egyszer sem sikerült, a fejelés többször összejött, annak ellenére, hogy már nem annyira OP, mint volt.Szóval egyelőre nem rossz az összkép...
-
pr1mzejEE
addikt

Csak nekem csinálja ezt?

-
clizer
tag
Na akkor próbáljuk meg.
-
pr1mzejEE
addikt
Ahh végre, na én is leszedem akkor

-
vegitossj7
addikt
Azt írja Net. Framework kevés neki, 4.5 van felrakva....
Lehet fosul tette fel...
Egyszer leállt 92%-nál, mikor 89 mb/sec-el szedte...
-
Athosz97
csendes tag
Na végre elindult letöltés. JUHÉ

-
vegitossj7
addikt
Nekem nagyon bejön

Hazudtam, mert ez a geci baszottul el sem indul... A game settings-be se enged be, kidob valami hibával... -
TommyGun
őstag
Nekem se tölti, gondolom túl nagy az érdeklődés...
-
Szivessa
újonc
Sziasztok!
Lenne egy problémám.Nekem Win32 van és kérdezném ,hogy játszhatok a demóval?
Előre is köszönöm a választ -
Dinter
addikt
Hálózati problémák léptek fel?

-
lofagi
addikt
Lehet tölteni a DEMO-t ha esetleg valaki még nem vette volna észre. 2.49 GB
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
sylvia_1988
üzenetére
Egészen biztosan szerintem. De szerintem felesleges ennyire ráizgulni, így is úgy is ki fog jönni, addig meg türelemmel kell lenni, mást úgy sem tehet az ember. Engem az se zavarna, ha csak holnap délután tudnám kipróbálni.. - bár ez én vagyok.
-
sylvia_1988
tag
Sziasztok!
Én is nagyon várom a FIFA 15 demóját, látom, sokan ülünk tűkön.
Vagy 50-szer vettem kézbe a mobilomat munkaidőben azért, hogy lecsekkoljam, mi a helyzet, aztán rohantam haza, hogy felnézzek Origin-re.Hát, a magyar idő szerint esti megjelenés (itt olvastam az infót) nagy csalódás.
Mennyire biztos, hogy csak későn jön a PC-s demó? Mert akkor nem lesem egész délután. 
Szilvi
-
zsoltirte
aktív tag
Bedobásnál lehet irányítani azt a játékost akinek dobod a labdát.
-
vegitossj7
addikt
Csinálja már a Fifa 12-t...
-
szami777
addikt
Köszi az infót srácok.
-
zsoltirte
aktív tag
-
Scale
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
-
szami777
addikt
Urak, pc-re kijött már a demo?
-
zsoltirte
aktív tag
Nekem eddig tetszik, de még csak 3 meccset játszottam.
Fut-on offline játék van és 5 különböző kerettel lehet nyomulni. Sok Top játékos van, pl Zlatan, Messi, Costa, Hazard, Neymar etc. Csak gép ellen lehet játszani és hát elég fapados így a FUT.Van a játékban egy újabb szint. Kezdő. Iszonyat semmit nem csinál a gép ebben a módban.

-
mycsu29
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére

-
Scale
őstag
Van már PC-hez demo, vagy mi a hír róla?
-
zsoltirte
aktív tag
Xbox360-on is kell, mert vásárlásnak minősül. Igaz free, tehát 0 forintos, de akkor is.
-
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Xbox One-on tényleg kéri.
-
vegitossj7
addikt
" when i'm trying to download the demo it ask for my visa card is that normal? "
Az ilyenek töltsék csak le 100-szor

-
mycsu29
tag
na most mi van?

mikor lesz PC-s demo?
-
P. úr
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Szopjanak fókaf*szt akkor.
-
vegitossj7
addikt
PS demo késik.... 1 napot
-
zsoltirte
aktív tag
Xbox360-on most néztem meg és már lehet tölteni.
-
vegitossj7
addikt
Megy a sunyiság, megszűnt a Titanfall akció, valamit variálnak

Lal, gyorsan vissza is állították.
-
jeno852
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
magyarul fél 12?
este?
szakadjanak meg meg legyen más bajuk is......... este alszok már......

-
vegitossj7
addikt
" Fifa 15 on PC demo coming in 10":30 uk time. last year fifa 14 come same time ;/// "
-
jeno852
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
én már nem tudom, már kivagyok le vagyok törve mind a bili füle

ha este jön akkor szakadjanak meg mind a véres hurka

naná hogy a box-os x-boxosoknak kedveznek előbb megint
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LED világítás a lakásban
- Milyen autót vegyek?
- iPad topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Gitáros topic
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Synology NAS
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A test-test ellen majdnem lehúzta a ruhát, az meg dobott egy kamu bukfencet, maradj már

), nagyon kényelmes volt a fogása.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)