- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ali75
aktív tag
Üdv.! Én is teszteltem tegnap elég sokat!Nálam váltás volt xbox 360-ról One-ra tehát látom most már a különbséget a sima és a nextgen között.Tegnap próbáltam mind a két gépet.Észrevétel: ég és föld a két gépen a játék.Xbox 360-on nekem nagy változás nem történt szerintem olyan mint a 14. One-on már más,itt a játék menetre gondolok,az első két három szint szerintem könnyűnek mondható.Toltam ultimaten is na de az...Döntetlenekig jutottam el,de csak 2-3 kapuralövéssel egész meccsen!!!Itt el is ment a kedvem!Játékban ott voltam csak a kapunál esély az nulla.Mezőnyben labdabirtoklás passz tök jó,és ennyi ezen a szinten.Nehéz szerintem a gól szerzés,de jól lehet labdát tartani kicsiben gurigázni,nagyon labda biztosak a passzok,emberhez mennek.Szerintem aki a sok passzos játékot tolja annak a 15 nyerő lehet!(Volt hogy a sprint gombot sem kellett nyomnom,mivel simán passzolva ziccerben voltam saját térfélről)Kapusok!Nekem ez érdekes volt!Volt hogy semmi nem ment be mindent megfogott,de volt hogy egy meccsen 3 kötényt adtam,ezek gólok lettek!Ez furcsa!Sok gólt szereztem még lövés után kapusról kijövő labdából,mindig kiütötte és nekem pont arra járt valaki aki belőtte!Ebből több is volt.Ez igaz volt a gépre is volt hogy csak így szerzett egy meccsen 3 gólt.Játékosoknál viszont hiányoltam a beindulásokat üres területre ultimate szinten pl.nem is volt alacsonyabb szinten is kevés a 14-hez képest.(Lehet csak taktika hiány miatt mivel az alap taktikákat használtam.Grafika szerintem nagyon jó!A 14 után szerintem szokni kell,de szerintem jobb lesz mint a 14.
Új hozzászólás Aktív témák
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs