- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
JulWCZar #563 üzenetére
''Na mind1. Én egyébként nem vagyok megkeresztelve, de amúgy kiskoromban nagyon berágtam a hívőkre, mert az egyik tanárom mindíg be akarta magyarázni hogy létezik Isten. Namost, én úgy tartottam (és tartom) nem. Erre ő egyre erőszakosabban akarta rámtukmálni, és amikor azt kértem bizonyítsa be, azt mondta ''csak''. ''
Erről csak annyit, hogy valóban be lehet bizonyítani, hogy Isten létezik, de éppúgy azt is, hogy nem. Ezt Kant mondta és nem én.
Ami a Bibliát illeti, sokféle módon lehet hozzá közeledni: mint irodalmi olvasmányhoz, mint szakrális ''tárgyhoz'', vagy mint feltárandó, tudományosan, egzegetikailag vizsgálandó írásos emlékhez. Ez utóbbi esetben valóban nem gyerekek kezébe való, mert a hermeneutikai egzegézis egy igazi tudományág, sokféle mellékszállal.
Na csak ennyit, nem igazán akartam a topik magvához hozzászólni.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest