- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
W8.1-em van, automatikusan indul a géppel.. egyéb kliens nincs feltéve
tehát bővebben leírva, adott egy mappa a Dokumentumokban, ami egy játék mentéseit/profil mappáját tartalmazza, ezt csak úgy tudtam hozzáadni a skydrive.hoz, ha előbb bemásoltam a skydrive mappába, és onnan vissza az eredeti helyére
na most, az eredeti helyén szépen változik a mappa tartalma, viszont skydrive.on megnézve, a hozzáadás dátumakori állapot van
-
Debilon
addikt
üdv!
lenne egy skydrive-os kérdésem
hozzáadok egy mappát, hogy szinkronizálja a tárhelyre, (ez a mappa fix helyen van, módosítani nem tudom a helyét) de ahogy nézem ma, csak a hozzáadás dátuma szerinti állapot szerepel a tárhelyen
hogy lehet hozzáadni úgy, hogy működjön rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest