Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Hali.
Dropboxból most hogyan lehet képeket beilleszteni képként különböző oldalakra?
Tehát nem linkelni.. régebben volt a Public mappa és ott rámentél arra hogy Copy public link és gyönyörűen belinkelted a képet ahová csak szeretted volna. Most ezt hogyan kell hogy megszűnt a Public mappa?
-
Hali.
Az volna a kérdésem, hogy Samsung Note 4 készülék vásárlása esetén kapok-e tárhelyet akkor, ha már tavaly egyszer kaptam egy másik Samsung telefonon, ami még a mai napig is érvényes?
Másik kérdésem, ha majd 2015-ben lejár ez a tárhely, és belépek dropbox-ba mondjuk a húgom Samsung mobilján, aki nem használ dropboxot egyáltalán, utána pedig le is törlöm az appot, akkor megkapom-e az ideiglenes extra tárhelyet?
-
-
Hali.
Ezzel a Mailbox-al a +1GB Dropbox tárhely Android platformon másnak sem működik?

-
-
válasz
Fecogame
üzenetére
Még annyi, ha ilyen usb adaptereken keresztül csatlakoznék a netre olyan laptoppal aminek a saját wifijével már regisztráltam, annak lenne értelme, vagy azt sem veszi be a dropbox?

-
-
-
Jól látom, hogy már nem lehet eljátszani, mint régebben, hogy egyazon laptopon, de másik netre csatlakozva regisztrációt csinálva megkapom +500megát?
-
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nem tudom akkor én miért kaptam csak 12 gigát..

-
-
Hali!
Két kérdésem volna

1- Ha vennék egy Note3-at akkor hogyan működne az a +50GB tárhely 2 éven keresztül?
Biztosan megkapnám?48 GB-t kaptam már, nem értem miért pont akkor, mert már régóta Galaxy Nexus-om van amin mindig is aktívan használtam a dropboxot.
2- hat hete a kamerafeltöltés használatáért kaptam +3 Gb tárhelyet, ez állandó marad, vagy ez is ideiglenes?
Köszi előre is

-
-
Érvényes még az ingyen 1GB tárhely a Mailbox letöltésekor?
Ha igen, csak ios-en lehet elérni? droidon esélytelen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Társasjáték topic
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest