- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Hát nem.
Amúgy a Copy áll eddig a legközelebb a SugarSynchez. Tudja ugyanazt csak symlinket kell használni. Ott már van 407GB-om amit sosem fogok kihasználni. Le is vettem a meghívó linkemet.Most még a Cubby-val ismerkedem. Lehet, hogy azt is fogom még valamire használni. A képeimnek elég lenne. Korábban volt egy külön tárhely a képeimnek, de ott valami kavarás lett, mert a Boxnál nem lehet symlinkelni, így hardlinket használtam és végül a hardlinkkel sikerült törölnöm az egész Pictures mappámat. Szerencsére a felhőből vissza tudtam szerezni a képeket. De a Box-szal végeztem ezek után.
Viszont az összes ingyenes tárhelynél fennáll a veszély, hogy a Sugarsync sorsára jut. Amúgy azt nem értem, hogy legalább valami alap free csomagot miért nem hagytak meg. Idővel úgyis kinövi a legtöbb ember azt. Így meg akinek elég a kisebb tárhely az most megy máshoz és idővel ott fog majd előfizetni, vagy onnét is költözik.
Nekem nem kellett költözni, mert az ottani anyagok meg vannak máshol is. De szerettem a SS-t, igaz a régi felület szerintem jobb volt.alapz@j: Az a szomorú, hogy neked az ilyen jól esik. De ez a te problémád nem az enyém.
És, hogy hogyan várhatom el ingyen?? Úgy, hogy konkurenciaharc van. Az előbb leírtam, hogy miért. Van alternatíva, akkor miért is fizessek?? Sőt több tárhelyem is van. Akkor meg pláne minek fizessek?
A sok kicsi meg sokra megy. Itt fizetek valamiért 2 doboz cigi árát. Persze az is jelent valamit, hogy valaki ebben méri valaminek az értékét de mindegy. Máshol meg még fizetek 3000Ft-ot másért, meg még annyit stb. Aztán a végén kiszámolja az ember, hogy kifizet 30-40e-et feleslegesen. És a legtöbb ember észre sem veszi, hogy mennyi hülyeségre szórja el a pénzét és egyfolytában panaszkodik, hogy nincs pénze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest