Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Nem az a legnagyobb baj ezekkel, hogy nem jön a frissítés. Én most is csak nagy ritkán frissítem a w10-et. Nem érdekel. Az újítások meg főleg nem érdekelnek, azok általában több gondot csinálnak, mint jót. Emellett én nem is kértem ezeket.
Ezért is utálok verziót váltani, mert mindig újra kell tanulni. A fenének nincs kedve hozzá.A nagy gond az, amikor a megírt program, driver mondja azt, hogy a rendszer nem támogatott. Na, ilyenkor muszáj váltani, ha az embernek kellenek az új dolgok.
A linux meg sajnos nem alternatíva. Nem ismerek olyan hardvert, ami csak linux alatt működne megfelelően, ellenben olyat ismerek, ami csak win alatt működik jól. Linuxra egyszerűen nem írták meg a programot. Részemről ezért van kilőve a linux, hiába játszhatnék rajta kedvenc játékaimmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest