Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Nem az a legnagyobb baj ezekkel, hogy nem jön a frissítés. Én most is csak nagy ritkán frissítem a w10-et. Nem érdekel. Az újítások meg főleg nem érdekelnek, azok általában több gondot csinálnak, mint jót. Emellett én nem is kértem ezeket.
Ezért is utálok verziót váltani, mert mindig újra kell tanulni. A fenének nincs kedve hozzá.A nagy gond az, amikor a megírt program, driver mondja azt, hogy a rendszer nem támogatott. Na, ilyenkor muszáj váltani, ha az embernek kellenek az új dolgok.
A linux meg sajnos nem alternatíva. Nem ismerek olyan hardvert, ami csak linux alatt működne megfelelően, ellenben olyat ismerek, ami csak win alatt működik jól. Linuxra egyszerűen nem írták meg a programot. Részemről ezért van kilőve a linux, hiába játszhatnék rajta kedvenc játékaimmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Street Fighter - Íme az új mozifilm teljes szereplőgárdája
- Proxmox VE
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest