Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doom
aktív tag
Na jó, mindegy, nem húzom tovább, mert Bibby-nek tulajdonképpen igaza van.
Nem gondoltam semmi konkrét matematikai számításra, csak mikor mesélték, nekem nagyon bejött ez a bizonyítási mód.
Szóval eléggé egyszerű, hogy belássuk, hogy mindig van ilyen pont, mégpedig úgy, hogy elképzeljük, hogy két remeténk van, és egyszerre indulnak az út két végéből, valahol mindenképpen találkoznak.
De látom, kicsit félresikerült a fejtörő, meg ilyenformán nem is volt túl nehéz, tán ha nem adtam volna meg a távot, egy fokkal nehezebb lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Cascade Bora klíma AKCIÓ
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest