Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nem nagyon értem, hogy mit számolgattál eddig, de, ha megnézed amit írtam, abból egyértelmű, hogy háromnál többen nem maradhatnak (a 4 azért nem jó megoldás, mert a hierarchiában az osztó alatt levő 2 arc max. 99 ill. 100 aranyat tudhatnak magukénak, ha ők osztanak, amit megajánlani nincs értelme, mert ugye a vérengzés, a legalsó tag pedig a következő osztótól várhatja ugyanazt, mint így...), innentől meg már egyértelmű, ezért is nem részleteztem, hiszen a legalsó csóka kettes felállásban nem kap semmit, így elfogadja a hármas felállás ajánlatát.
Bár..., ha jobban belegondolok, négyes felállásban, ha a kapitány odaadja a következő osztónak a teljes összeget, akkor az nyer egy aranyat. Így működhet a dolog.
Vagy mégegy: captain jack lefizetheti a rangsorban az utólsó elöttit is, hiszen mindketten tudják, hogy a kettes felállásig nem jutnak el, mert a hármason már elakad a buli.
Szóval tulajdonképpen lehet négyes felállás, több választási lehetőséggel, de mostmár nem írom át az egész hsz-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs