- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Új hozzászólás Aktív témák
-
ipgirl
tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
mert pont ez a poén benne.
kifizettek 3an 30at. viszont kiderült, hogy csak 25be kerül. Visszajáró: 5. A hordár fölviszi az 5öt, de csak 3at ad vissza, 2t megtart. namármost, biztos, hogy pofonegyszerű és logikus, de hogy a rosszseb rúgja meg /csúnyát nem akartam
/, hogy lehet az, hogy így a 3 vendég fizetett: 9+9+9 és ehhez jön /vagy pont ez a lényeg, hogy nem ehhez jön...nem tudom/ a hordár 2se. de így csak: 9+9+9+2=29, és nem 30!
Tuti, hogy rohadtul logikus, de kicsi az én agyam ehhez, szóval mondjátok meg a megoldást!!!!! please!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/, hogy lehet az, hogy így a 3 vendég fizetett: 9+9+9 és ehhez jön /vagy pont ez a lényeg, hogy nem ehhez jön...nem tudom/ a hordár 2se. de így csak: 9+9+9+2=29, és nem 30!