Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz
Varga Csaba
üzenetére
Ja, neis mondd
Elsö alkalommal öcsémmel mentünk ki a háztömb mögé, ahol a Maros töltés is van, gondoltam eldurrogtatunk néhány riasztót, szokjam a hangját, meg a kezelést. Na, nagy vagányan betárazom a 7 töltényt, csöre töltöm, aztán kibiztositom. Magyarázom öcsémnek, orrom előtt tartva a fegyvert, hogy látod, itt a biztositó pöcök, ha ezt igy kapcsolod, akkor hiába húzod meg a ... és itt kb 2 percig harangozást meg csilingelést hallottam, aztán késöbb már öcsém röhögését is.
Hát egy életre megtanultam, mikor van kibiztositva, és mikor nem

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Crimson Desert
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Szinte új, garanciás Aki előbb ír az övé!!
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elsö alkalommal öcsémmel mentünk ki a háztömb mögé, ahol a Maros töltés is van, gondoltam eldurrogtatunk néhány riasztót, szokjam a hangját, meg a kezelést. Na, nagy vagányan betárazom a 7 töltényt, csöre töltöm, aztán kibiztositom. Magyarázom öcsémnek, orrom előtt tartva a fegyvert, hogy látod, itt a biztositó pöcök, ha ezt igy kapcsolod, akkor hiába húzod meg a ... és itt kb 2 percig harangozást meg csilingelést hallottam, aztán késöbb már öcsém röhögését is.