Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz
Varga Csaba
üzenetére
Ja, neis mondd
Elsö alkalommal öcsémmel mentünk ki a háztömb mögé, ahol a Maros töltés is van, gondoltam eldurrogtatunk néhány riasztót, szokjam a hangját, meg a kezelést. Na, nagy vagányan betárazom a 7 töltényt, csöre töltöm, aztán kibiztositom. Magyarázom öcsémnek, orrom előtt tartva a fegyvert, hogy látod, itt a biztositó pöcök, ha ezt igy kapcsolod, akkor hiába húzod meg a ... és itt kb 2 percig harangozást meg csilingelést hallottam, aztán késöbb már öcsém röhögését is.
Hát egy életre megtanultam, mikor van kibiztositva, és mikor nem

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anime filmek és sorozatok
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elsö alkalommal öcsémmel mentünk ki a háztömb mögé, ahol a Maros töltés is van, gondoltam eldurrogtatunk néhány riasztót, szokjam a hangját, meg a kezelést. Na, nagy vagányan betárazom a 7 töltényt, csöre töltöm, aztán kibiztositom. Magyarázom öcsémnek, orrom előtt tartva a fegyvert, hogy látod, itt a biztositó pöcök, ha ezt igy kapcsolod, akkor hiába húzod meg a ... és itt kb 2 percig harangozást meg csilingelést hallottam, aztán késöbb már öcsém röhögését is.