Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
::Geri::
tag
Na, szóval, amit ma vettem arról tudok nyilatkozni. Ez egy 20g-os pepper KO, sárga fújókás. Ez megy elvileg 3m távolságba. Egyszer próbáltuk ki barátom hasonló de más típusú gázsprayet - szintén pepper - az elég meggyőző volt, 1,5-2m-en belül volt látható a permet, de ezen kívül is terjed, csak azt már nem látja az ember + nem álltunk utána közel nézelődni
de még így messzebbröl is elég orrfacsaró, könnyfakasztó volt a hatása.
Ugye ha valami attack van, az valószínűleg 1-2men belül van, tehát ha van időd akkor ugorj hátra és fújj, de ez is maximum 3m lesz, de a valószínübb hogy 1-1,5m-en belül fújsz. Arc irányába kell és fújni ameddig jön. Elvileg ezek 1 fújásra valók, azaz 4-5mp alatt kiűrülnek, viszont ha ebből az 5mp-ből valaki csak 1mp-ig telibe kap, az utána nem fog ugrálni az biztos. Szerencsére még nem kellett ilyet sem gázpisztolyt éles helyzetben használnom - soha ne is kelljen - de amiket olvastam eddig róla + a valószínűsíthető hatása elég jó. Persze más kérdés ha már több támadó van , 2 emberre szerintem hatásos, az az 5mp egy ilyen helyzetben rettentő sok idő, egy kisebb társulást végig lehet fújni
Venni ilyeneket szerintem minden vadászboltban lehet, én a Gunboxban vettem - www.gunbox.alexero.net , mivel a gázpisztolyt is ott szándékoztam venni. Jópofa kis bolt, tudom ajánlani, korrekt árakkal. Ajánlom az index fórumot, azon belül a fegyverek félelmek emberek részt, én is ott tájékozódtam, van egy korrekt gázpisztoly, kés és gázspray topik.
De ezt a jó kis fegyver topicot is folytassuk, mert az önvédelem ma Magyarországon - sajnos - aktuális téma. Én lennék a legboldogabb ha nyugodt szívvel adhatnám fel a hírdetést hogy gázpisztoly eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest