Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
csendes
üzenetére
Köszi!
Mivel a QubesOS virtualizációs környezetet biztosít, és mivel még csak most ismerkedem vele nem megy minden olyan egyszerűen
, van debian10 OS is (itt már menne a unifi), csak még arra nem jöttem rá, hogy hogyan tudom megváltoztatni a hálózathoz tartozó virtuális környezet alapértelmezett OS-ét... Még megy az olvasás a témában, de ha esetleg elakadnék ki tudtok majd segteni a témában? Illetve azt eseleg jól gondolom, hogyha nemis pontotsan azt csinálom amit a Centos-es leírásban találok, de a lépések megegyezhetnek Fedora-n is (természetesen a Fedora-hoz megfelelő repo-k telepítésével, illetve a megfelelő parancsok kiadásával majd a csomagok telepítésével)? Sajnos konkrétan Fedora30-hoz még nem találtam releváns találatot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, van debian10 OS is (itt már menne a unifi), csak még arra nem jöttem rá, hogy hogyan tudom megváltoztatni a hálózathoz tartozó virtuális környezet alapértelmezett OS-ét...