Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Főleg az enyémhez.
Ment és nem ment, nem szokta partícionálni naponta, de volt már jópárhoz közöm, és furcsáltam, amit kiírt log-ot, hogy milyen módosításokat akar, soknak és feleslegesnek találtam, eddig eljutottam ( itt jegyezném meg, hogy a fedora telepítője egyszerű, ami zseniális, viszont ez a particios rész nagyon bugyúta, hogy a "next" gomb a "done" gomb... mire erre rájöttem.)
Igazából a migration changing-et sosem hajotta végre a fedora, mintha csak szimulálta volna, 2-ik nekifutásnál vettem észre, hogy hiában írja ki, hogy mit csináljs, és apply-lom a változtatást, végül is nem csinálta meg.
Aztán valamiért előkaptam az Ubuntu pendrive-ot, az letudta formázni, amit kellett, megcsináltam vele, és onnan működött a telepítés.
Kíváncsiságból megnéztem, az Ubuntu meg a Fedorás partíciót nem tudja kezelni, letörölni, ezek egymást nem tudják letörölni, hiba, hiba, hiba... nekem erre nem volt időm, és ami volt rajta original annak az installerével szedtem le.Az Ubuntu a formázást nem kezdi meg, mert hibával elszáll, hogy nem tudja kezelni a (Fedóra) partíciót.
A Fedóra, elméletben megcsinálja, gyakorlatilag nem, mert a formázás előtt és után is 1MB szabadhelyet jelzet a volt Ubis partícióra.Úgy tűnik, ezek ketten vagy nem tudják, vagy nem akarják a másik partícióját piszkálni.
Valszeg ezért lehetett az, hogy a Grub-ot feltolta, de a rendszert már nem...
Fedóra.
Most már értem, hogy miért van olyan kemény magja, rajongó tábora. Meg kell hagyni, egész pöpec, de amikor a legutóbbi Fedóra használat után (Fedóra 15) kiderült, hogy már nem yum van, hanem valami más dnf, hát elküldtem másokat máshova. Stabilabb, mint az Ubuntu, a Gnome is jóval stabilabb és simábban megy, akadásmentesen. Viszont lassabb, mint az Ubuntu, a frissítés nagyon lassú, folyon megáll a töltés, beletesz egy félperces szünetet, meg látszik, hogy a programok is lassabban indulnak el.
Na de az, hogy a Kernel, milyen egyszerűen frissül, az valami csoda. -
cigam
titán
Azért ebben nem vagyok biztos. Vagy nem olvastam el az apró betűs részt.
Már másodjára járok úgy, hogy Windows mellé tettem fel. Előtte csináltam 60GB üres helyet. Erre az egész lemezből lvm kötetet gyártott úgy, hogy a két Windows partíciót is bele szuszakolta.
Miért nem csak az üres területre fészkelte be magát?! -
Tim82
félisten
Vagy olyanok rakták össze, akik tudják is, hogy mit csinálnak.
Engem is meglep, hogy mai szemmel kifejezetten gyenge, lassan 10 éves gépen (Thinkpad R61: Core 2 Duo T7500 (2,2 GHz, 4 MB L2 cache), 4 GB DDR2 RAM, 120 GB SSD, integrált Intel GMA X3100) elég jól elkaristolgat a Fedora 25 / Gnome 3 kombó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Tőzsde és gazdaság
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest